ÚJ SZOLGÁLTATÁS!!! A NaturMed Egészségügyi Centrum Új szolgáltatása - Egészségturizmus!!
.hu .de .en
NaturMed Egészségügyi Centrum | 8230. Balatonfüred Kossuth u. 28

Kineziológia, Reflexológia

Rácz Brigitta
reflexológus, kineziológus terapeuta

Rendel: Kedd 8:00-12:00

Kérjük, hogy a bejelentkezett páciensek a rendelést megelőző napon legkésőbb 17 óráig a 06-87-580-730 vagy a 06-30-237-3616-os telefonszámon jelezzék, amennyiben nem tudnak megjelenni a lefoglalt időpontjukban, mert a terapeuta vidékről jön, így a kora reggeli lemondást már nem tudjuk elfogadni!

Kineziológia, Reflexológia
 
Kineziológia (60-90perc): 15.000.-
Reflexológia: 8.000.-
   

Kineziológia

A kineziológia alternatív és komplementer jellegű, személyiség-, képesség-, és készségfejlesztő prevenciós jellegű holisztikus módszer. A kineziológia hatékonyan befolyásolja a test energia áramlását, az érzelmi stresszek feloldásával energetikai egyensúlyt hoz létre a testben és aktiválja a test öngyógyító mechanizmusát. Új és egyedülálló módja a stressz kezelésének és a lelki egyensúly fenntartásának.

A kineziológia ágak mindegyike, így az általam használt One Brain módszer is izomteszteléssel dolgozik, melynek alapja az agy és a test közötti kölcsönhatás, kapcsolat. Az izomtesztelés során tapasztalt izomerő változás megbízható választ ad a tesztelő kérdéseire. Az izomtesztelés lehetővé teszi, hogy tudatos emlékezés nélkül derítsük fel azokat a negatív élményeket, amelyek létrehozzák a jelen problémáinkat, azonosítsuk az energia-blokkokat, és az energia-egyensúly helyreállításához szükséges korrekciókat. Nagy előnye a kineziológiának, hogy már egész kicsi kortól lehet alkalmazni, ilyenkor a kisgyereket általában az édesanyán keresztül oldjuk és így már akár a csecsemő- vagy egész kicsi korban jelentkező viselkedési zavarok megszüntethetőek a módszerrel.

A kineziológus segíti kliensét:
- életmódja, életvitele, életszemlélete megújításában,
- testi-lelki-érzelmi egészségének megőrzésében,
- a betegségek megelőzésében és gyógyításában,
- az öngyógyító folyamatában,
- a betegség mögött álló problémák feltárásában,
- személyiségének fejlődésében,
- a minőségileg jobb élet elérésében,
- a képességei, tanulási készségei fejlesztésében.

Milyen problémákban segíthet a One Brain módszer?
- alvászavarok
- óvodai, iskola beilleszkedési nehézségek
- családi, munkahelyi, párkapcsolati konfliktusok
- depresszió
- pánikbetegség, szorongás, félelem, fóbiák
- evészavarok
- fizikai és lelki traumák: haláleset, válás, szakítás, balesetek feldolgozása
- függőségek, szenvedélybetegségek
- koncentrációzavar
- nem szervi eredetű meddőség
- önbizalomhiány, önértékelési zavar
- stressz
- tanulási problémák: dyslexia, dysgráfia, dyscalkulia
- gyermekek viselkedési zavarai: testvér féltékenység, éjszakai bepisilés stb.
- beszédhiba
- ismeretlen eredetű vagy indokolatlan fájdalmak: pl. anatómiai eltérés nélküli hátfájás, fejfájás.
- betegségek kezelésének kiegészítése, segítése, lelki háttér feltérképezése.
 
A kezelés időtartama: 60-90 perc
A kezelés ára: 10.000 Ft
 
Reflexológia

A reflexológia a legrégebbi kezelési módok egyike, megközelítőleg 5000 éves múltra tekint vissza, már az emberré válás folyamatában alkalmaztak masszírozási fogásokat, bár ekkor még csak fájdalomcsillapításra.

A reflexológia az egészséget megtartó életerők tudatos, célirányos serkentése, meghatározott zónákra történő ujjnyomással. Az embert, mint a szellem, a test és a lélek egységét kezeli, így hozva létre egy olyan (testi-lelki) állapotot, mely segíti a szervezet öngyógyító mechanizmusait és így a betegségek, tünetek enyhülését, ill. a teljes gyógyulást. Gyógyító hatása azon a felismerésen alapul, hogy a talpon ill. a kézen található reflexzónák, reflexpontok, energiapályák révén kölcsönhatásban állnak a szervezet különböző részeivel, az egyes szervekkel. Ezeknek a zónáknak, pontoknak az ingerlése helyreállítja az energiaáramlást, megszünteti az energetikai akadályokat. Ezen kívül a talpon több tízezer idegvégződés van, melyek masszírozásával hatni tudunk a velük kapcsolatban álló szervek működésére, serkenteni ill. nyugtatni tudjuk őket aszerint, hogy alulműködik vagy túlműködik-e az adott szerv.
 
A reflexológia kezelés a kontraindikációk figyelembe vételével, kortól függetlenül alkalmazható megelőzésre, orvosi kezelések kiegészítésére, rehabilitáció segítésére ill. állapotfelmérésre.
 
Kontraindikációi:
-          lázas állapot, fertőző betegségek
-          műtét után 4-6 hét
-          kemo- és surgárterápia alatt és után 2-4 hétig
-          lábsérülések és lábon jelentkező betegségek: ficam, rándulás, törés, égési sérülés, ekcéma, lábszárfekély, orbánc, gombás fertőzés
-          gyulladásos visszérbetegség
-          veszélyeztetett terhesség, terhesség
 
Várjuk szíves bejelentkezésüket!


 

Legtöbben ezt keresték: Egészségügy, Egészségügyi és Táplálkozási Tanácsok, Egészségügyi Szűrővizsgálatok, Egészségügyi tanácsadás Balatonfüreden, Veszprém-megyei Egészségügyi Centrum, Egészségügyi Center, állapotfelmérő vizsgálatok, állapotfelmérés balatonfüreden, Veszprém megyei egészségügyi állapotfelmérés, egészségügyi gyógyító megelőző szervezőmunka, egészségügyi szűrővizsgálatok, egészségvédő tanácsok, egészségvédelem, egészségügyi intézmény balatonfüreden, szakorvosi viszgálatok, táplálkozási tanácsadás, életmód tanácsadás, koleszterinszint mérés balatonfüreden, tanácsadás a betegségek gyógyítása területén, Egészségügyi szolgáltatások, szűrővizsgálatok a korai felismerésért, szűrővizsgálatok nem kórházi környezetben, műszeres szűrővizsgalat, műszeres szűrővizsgalat veszprém-megyében,

Biorezonancia: biorezonancia kezelés, lelki harmónia helyreállítása, Quantum Biofeedback módszer, emberi test feltérképezése, stresszoldás.

4D ultrahang diagnosztika4D ultrahang diagnosztikai vizsgálat, Ultrahang Diagnosztika, ultrahang vizsgálat, 4d ultrahang, SonoAce ultrahang készülék, Medison ultrahang készülék, sonarmed, SonarMed Kft., 4 dimenziós ultrahang vizsgálat, 4D ultrahang vizsgálat, babamozi, 4d felvételek a magzatról, 4d felvételek készítése a magzatról,

 

 
A NaturMed Egészségügyi Centrumban nem a tünetek kezelése a végcél, hanem megszüntetni a betegségek kiváltó okait!
Impresszum | design by: | | * NaturMed * 2000 - 2023 | 88082 | 23536 | Info
NaturMed Egészségügyi Centrum | 8230. Balatonfüred Kossuth u. 28

Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

A NaturMed Egészségügyi Centrumban nem a tünetek kezelése a végcél, hanem megszüntetni a betegségek kiváltó okait!

Tulajdonos: dr. Antal Géza

Címsorszöveg: NaturMed Balatonfüred Kineziológia, Reflexológia - A NaturMed Egészségügyi Centrumban nem a tünetek kezelése a végcél, hanem megszüntetni a betegségek kiváltó okait!

Szlogen: NaturMed Egészségügyi Centrum Balatonfüred

Linkfelhő: Egészségügy, Egészségügyi és Táplálkozási Tanácsok, Egészségügyi Szűrővizsgálatok, Egészségügyi tanácsadás Balatonfüreden, Veszprém-megyei Egészségügyi Centrum, Egészségügyi Center, állapotfelmérő vizsgálatok, állapotfelmérés balatonfüreden

Készült: 2009. november 20.

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső


Bezárás Bezár

Kauker Attila

Telefon: 06 87 581 - 235 (8.00-16.00)
Mobiltelefon: 06 30 331-85-02 (8.00-18.00)
Fax: 06 87 343 - 457 (0.00-24.00)
E-mail:

Bezárás Bezár

Weboldalamon az alábbi szavakra kereshet:

Címsorszöveg: NaturMed Balatonfüred Kineziológia, Reflexológia - A NaturMed Egészségügyi Centrumban nem a tünetek kezelése a végcél, hanem megszüntetni a betegségek kiváltó okait!

Szlogen: NaturMed Egészségügyi Centrum Balatonfüred

Linkfelhő: Egészségügy, Egészségügyi és Táplálkozási Tanácsok, Egészségügyi Szűrővizsgálatok, Egészségügyi tanácsadás Balatonfüreden, Veszprém-megyei Egészségügyi Centrum, Egészségügyi Center, állapotfelmérő vizsgálatok, állapotfelmérés balatonfüreden