ÚJ SZOLGÁLTATÁS!!! A NaturMed Egészségügyi Centrum Új szolgáltatása - Egészségturizmus!!
.hu .de .en
NaturMed Egészségügyi Centrum | 8230. Balatonfüred Kossuth u. 28

Számítógépes talpbetét készítés

Magyar szabadalom, már Balatonfüreden is
a NaturMed Egészségügyi Centrumban is!

Szükséges-e egyáltalán az egyedi talpbetét?
Ahogyan személyre szabott az ujjlenyomatunk, az íriszünk, a személyiségünk, ugyanúgy a csontozatunk is. Ráadásul az évek során a mindenkinél eltérő terhelés (vagy akár egy baleset) révén változik a testtartásunk, az ebből eredő sarokfájdalom, (különösen a futókat érintő sarokfájdalom) derékfájdalom, fáradékonyság, lúdtalp, bokasüllyedés, harántsüllyedés, haránt fájdalom, kalapácsujj, bőrkeményedés és bütyök stb. képes súlyosan megkeserí-teni mindennapjainkat. Joggal merül fel továbbá a kérdés minden józan, paraszti ésszel gondolkozó emberben, hogyan is várhatjuk el egy konfekció cipőtől, tucat lábbetéttől, hogy korrigálja a deformációkat, kiküszöbölje fájdalmainkat, gyógyírt adjon panaszainkra? Könnyű belátni: ez teljesen irreális elvárás.

A számítógépes talpvizsgálat alapján egyedi talpbetét készíthető, melynek rendszeres használata sikeresen csökkentheti, vagy megszüntetheti a lábboltozat süllyedésből eredő panaszokat. Ez igen fontos, mert a gerinc és a láb statikai zavarai boka-, térd-, csípő-, hát-, váll-nyak-, akár fejfájást is okozhatnak.

A legtöbben akkor találkozunk ezzel a kérdéssel, amikor egy meglévő láb/derék/térd fájdalom miatt ortopéd orvoshoz fordulunk. Ilyenkor nagy valószínűséggel az orvos azt fogja javasolni, hogy csináltassunk talpbetétet.

Sokféle lábbetegség van
A lábbetegségek sokfélék, minden bokasüllyedés, minden lúdtalp, bütyök más és más. A sokféleség különösen szembeötlő, ha a talp nyomáseloszlását vizsgáljuk. Az ujjlenyomathoz hasonlóan sajátos talplenyomatunk van, amit képileg rögzíteni tudunk.

Nyilvánvaló, hogy különböző betegségek, különféle gyógymódot igényelnek. Az természetesnek tűnik, hogy szemüveget a szemünkhöz illőt csináltatunk, de talpunk alá sorozatban készült betétet teszünk.

 

Az egyedi talpbetét előnyei
A lábbetegségek korai és nagyszámú volta miatt szinte mindenkinek hasznos, ha talpbetétet visel, főleg a gyaloglás, sport és munkavégzés közben.
Az egyedi talpbetétek mindennapi, utcai használatra illetve specifikusan sportolóknak is készülnek. A különböző anyagú fedő- és középrétegek kiválasztásánál is ebből – vagyis a felhasználás céljából indulunk ki.

A fedőréteg alatt, a talpbetét tervezési fázisában egyedileg elhelyezett és különböző alakú modulok biztosítják, hogy a láb a helyes statikai állapotba kerüljön.
“Az egyedi talpbetét az adott páciens lábára készül, nem statisztikák és tipikus láb deformitások (pl: lúdtalp) alapján, hanem ideális esetben a láb megvizsgálásával és egy felvétel készítésével.”

Az ideális talpbetét nem feltétlenül a kényelemről szól, sokkal fontosabb ennél, hogy a láb a megfelelő pontokon támaszkodjon. A talpbetét feladata, hogy segítse a láb helyes tartásának (statikájának) helyreállítását.
Erre kizárólag azok a talpbetétek képesek, amelyek egyedileg az adott páciens lábára lettek legyártva. Egyértelmű, hogy egy boltban vásárolt előre gyártott talpbetét erre a feladatra nem lesz képes.

Minden esetben egyedileg, az adott személy lábára, számítógépes talpvizsgálat alapján megtervezett, kézzel készített talpbetétről van szó, melynek elsődleges feladata a láb helyes tartásának elősegítése, az ortopédiai problémákból adódó statikai elváltozások helyreállítása, a gerinc stabilitása, függetlenül a lábproblémáktól.

 

Kinek ajánljuk az egyedi talpbetétet?

- hatásos segítség a láb- és ízületi fájdalmakra
- megtámasztja a hosszanti és keresztboltozatot
- javítja a lábfej gördülését
- serkenti a láb vérellátását
- a legtöbb cipőben használható, akár szandálban, így nyáron sem kell 
  lemondania róla
- aktívan sportolóknak  ajánlott
- lengéscsillapítóként funkcionál
- pillekönnyű járást biztosít
- túrázóknak
- rugalmas lépések a hagyományos, merev, passzív talpbetétekhez képest
- egyedi talpméretvétel alapján, egyedileg az Ön lábához és testtömegéhez
  igazodva, tökéletes illeszkedés.
- utcai cipőben elengedethetetlen a járás, gerinc, ízületek korrekciója esetében


Bejelentkezés: 06-70-580 7050
  

Legtöbben ezt keresték: Egészségügy, Egészségügyi és Táplálkozási Tanácsok, Egészségügyi Szűrővizsgálatok, Egészségügyi tanácsadás Balatonfüreden, Veszprém-megyei Egészségügyi Centrum, Egészségügyi Center, állapotfelmérő vizsgálatok, állapotfelmérés balatonfüreden, Veszprém megyei egészségügyi állapotfelmérés, egészségügyi gyógyító megelőző szervezőmunka, egészségügyi szűrővizsgálatok, egészségvédő tanácsok, egészségvédelem, egészségügyi intézmény balatonfüreden, szakorvosi viszgálatok, táplálkozási tanácsadás, életmód tanácsadás, koleszterinszint mérés balatonfüreden, tanácsadás a betegségek gyógyítása területén, Egészségügyi szolgáltatások, szűrővizsgálatok a korai felismerésért, szűrővizsgálatok nem kórházi környezetben, műszeres szűrővizsgalat, műszeres szűrővizsgalat veszprém-megyében,

Biorezonancia: biorezonancia kezelés, lelki harmónia helyreállítása, Quantum Biofeedback módszer, emberi test feltérképezése, stresszoldás.

4D ultrahang diagnosztika4D ultrahang diagnosztikai vizsgálat, Ultrahang Diagnosztika, ultrahang vizsgálat, 4d ultrahang, SonoAce ultrahang készülék, Medison ultrahang készülék, sonarmed, SonarMed Kft., 4 dimenziós ultrahang vizsgálat, 4D ultrahang vizsgálat, babamozi, 4d felvételek a magzatról, 4d felvételek készítése a magzatról,

 

 
A NaturMed Egészségügyi Centrumban nem a tünetek kezelése a végcél, hanem megszüntetni a betegségek kiváltó okait!
Impresszum | design by: | | * NaturMed * 2000 - 2023 | 88064 | 23519 | Info
NaturMed Egészségügyi Centrum | 8230. Balatonfüred Kossuth u. 28

Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

A NaturMed Egészségügyi Centrumban nem a tünetek kezelése a végcél, hanem megszüntetni a betegségek kiváltó okait!

Tulajdonos: dr. Antal Géza

Címsorszöveg: NaturMed Balatonfüred Számítógépes talpbetét készítés - A NaturMed Egészségügyi Centrumban nem a tünetek kezelése a végcél, hanem megszüntetni a betegségek kiváltó okait!

Szlogen: NaturMed Egészségügyi Centrum Balatonfüred

Linkfelhő: Egészségügy, Egészségügyi és Táplálkozási Tanácsok, Egészségügyi Szűrővizsgálatok, Egészségügyi tanácsadás Balatonfüreden, Veszprém-megyei Egészségügyi Centrum, Egészségügyi Center, állapotfelmérő vizsgálatok, állapotfelmérés balatonfüreden

Készült: 2009. november 20.

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső


Bezárás Bezár

Kauker Attila

Telefon: 06 87 581 - 235 (8.00-16.00)
Mobiltelefon: 06 30 331-85-02 (8.00-18.00)
Fax: 06 87 343 - 457 (0.00-24.00)
E-mail:

Bezárás Bezár

Weboldalamon az alábbi szavakra kereshet:

Címsorszöveg: NaturMed Balatonfüred Számítógépes talpbetét készítés - A NaturMed Egészségügyi Centrumban nem a tünetek kezelése a végcél, hanem megszüntetni a betegségek kiváltó okait!

Szlogen: NaturMed Egészségügyi Centrum Balatonfüred

Linkfelhő: Egészségügy, Egészségügyi és Táplálkozási Tanácsok, Egészségügyi Szűrővizsgálatok, Egészségügyi tanácsadás Balatonfüreden, Veszprém-megyei Egészségügyi Centrum, Egészségügyi Center, állapotfelmérő vizsgálatok, állapotfelmérés balatonfüreden