Segítünk megőrizni vagy visszaszerezni az Ön és szerettei egészségét.

Cím: 8230 Balatonfüred, Kossuth u. 28.

Telefon: +36 70 580 7050

E-mail: info@naturmedfured.hu

Recepció nyitva tartás, bejelentkezés:

Hétfő-Csütörtök 8.00-12.00, 13.00-17.00
Péntek: 8.00-12.00, 13.00-16.00

Ebédszünet: 12.00-13.00

Köszöntjük a balatonfüredi NaturMed Egészségügyi Centrum
megújult Weboldalán!

Ki ne lett volna már közülünk beteg, vagy ki ne érezte volna magát kiszolgáltatott helyzetben, mikor önmaga, szerettei, hozzátartozói szenvedtek rövidebb-hosszabb ideig tartó betegségben?

A balatonfüredi NaturMed Egészségügyi Centrumban segítünk megőrizni vagy visszaszerezni az Ön és szerettei egészségét.

Praxisunkban a hagyományos, évszázados európai orvoslás ismeretei ötvöződnek a kínai, több évezredes gyógyítás tapasztalataival. A NaturMed Egészségügyi Centrumban nem a tünetek kezelése a végcél, hanem megnyugtató módon megszüntetni a betegségek kiváltó okait is, hogy a gyógyítás eredményei hosszú távon megmaradjanak.

Az Egészségügyi Centrumhoz fordulók betegség tartamának lerövidítését, megszüntetését vagy éppen megelőzését tartjuk legfőbb feladatunknak.

Célunk az egészségmegőrzés és -gyógyítás hatékonyságának növelése. Pácienseink és orvosaink naponta tapasztalják, hogy ilyen módon milyen sokra képes a technika emberséggel, megértéssel és odafigyeléssel kiegészítve.

Meggyőződésünk, hogy Ön is profitálhat széleskörű gyógyító-megelőző szolgáltatásainkból, hogy ezáltal megőrizzük, vagy visszaszerezzük Önnek a legdrágábbat: az egészségét!

Pácienseink Balatonfüred egyik legszebb helyén, az óváros központi részén találnak meg bennünket. A kezelések esztétikus, higiénikus, klimatizált helyiségekben vagy együttműködő szakorvosaink rendelőiben, hasonló körülmények között zajlanak a hagyományos orvoslás és a komplementer-holisztikus szemléletű gyógyítás módszereinek együttes alkalmazásával.

Pácienseinket szakmailag magasan képzett orvosok, terapeuták barátságos, bizalmas légkörben, csúcstechnológiával támogatva látják el tanácsokkal, kezeléssel. A NaturMed Egészségügyi Centrum szakorvosai, terapeutái, több évtizedes gyakorlattal rendelkeznek különböző orvos szakmai területeken. A NaturMed Egészségügyi Centrum az EMBER-t, a maga valóságában és egészében tekinti és a test, a lélek és szellem egységében holisztikus szemlélettel kezeli.

Forduljon hozzánk bizalommal

és egyeztessen időpontot a +36 70 580 7050-es telefonszámon vagy e-mailban a info@naturmedfured.hu címen.

2024 © NATURMED BALATONFÜRED

BALATONFÜRED