NaturMed Egészségügyi Centrum

Cím: 8230 Balatonfüred, Kossuth u. 28.

Telefon: +36 70 580 7050

E-mail: info@naturmedfured.hu

RECEPCIÓ

Nyitva tartás és bejelentkezés:

Hétfő-Csütörtök: 8.00-12.00, 13.00-17.00
Péntek: 8.00-12.00, 13.00-16.00
Ebédszünet: 12.00-13.00


Térkép megtekintése

A NaturMed Egészségügyi Centrum részéről kérjük Tisztelt Pácienseinket, 

hogy bejelelentkezési idejüket pontosan tartani szíveskedjenek, mert esetleges késés, akadályoztatás miatt a vizsgálat elvégzését biztosítani nem áll módunkban.

Indoklás: a bejelentkezők gyakran elmulasztják a bejelentkezési idő figyelembevételét, amely akadályozza más betegek hozzájutását a vizsgálatokhoz.

Amennyiben a lemondás a vizsgálati időpontot megelőzően 48 órán belül történik, ebben az esetben a készenléti díjtól eltekinteni nem áll módunkban, akkor sem, ha a bejelentkezés, lemondás, akadályoztatás aznap történik. A 48 órán túli lemondás esetén a készenléti költségtől eltekintünk. Az indokolatlan távolmaradást rögzítjük rendszerünkben.

Amennyiben a lemondás a bejelentkező Páciens részéről elmarad, ebben az esetben a készénléti költséget kiszámlázzuk, amelynek összege a vizsgálati díj 50 %-a.


Adatvédelmi információ

Mivel az egészségügyi adatok, kiemelten magas kockázatúak adatvédelmi szempontból ezért az emailben/visszaigazolásban küldött személyes adatokat és egészségügyi információkat az adatkezelési irányelveink szerint kezeljük és kizárólag az időpont egyeztetéshez, foglaláshoz használjuk és adjuk át intézményünkben az Ön által választott egészségügyi szolgáltatást végző orvosnak, szakdolgozónak az Ön beleegyezésével.

A részünkre írt levél elküldésével a benne szereplő személyes és egészségügyi adatokkal együtt, elfogadja az Adatkezelési irányelveinket!

További részletekről az adatkezelési irányelveinkről oldalunkon az adatkezelés menüpont alatt tájékozódhat.

Adatvédelmi panaszbejelentés: +36 70 580 7050

Felhívjuk a figyelmet, hogy az Egészségügyi Centrumban kizárólag készpénzes fizetés lehetséges, bankkártyával nem lehet fizetni!

2024 © NATURMED BALATONFÜRED

BALATONFÜRED