Vákuumos RF testkezelés


Vákuumos RF testkezelés feszesítésre, zsírkiürítésre, cellulitra


A vákuum egy térbeli térfogat, ami lényegében nem tartalmaz anyagot, így a benne lévő nyomás sokkal alacsonyabb, mint a külső standard légnyomás. Ez a légüres tér által lehet a test, különböző területein a bőrszövetet felszívni és átmozgatni. Ha helyileg alkalmazzuk, rövidebb ideig érösszehúzó, komolyabb ráhatás esetén értágító tulajdonságát élvezhetjük. Mivel serkenti a lokális véráramlást, így a bőrben, a kötőszövetekben és az izomzatban lerakódott salakanyagok lebomlását és a szervezetből való távozását is gyorsítja. A leválasztott anyagcseretermékek eltávolítása pedig szintén leegyszerűsödik.

Ez a technika lényegében a vákuum, ismétlődő, pulzáló hullámait használja a bőr alatti szövetek összenyomására, amely által ezek a rétegek stimulálódnak. Ez a stimuláció növeli a bőr rugalmasságát ezáltal egy egyenletes bőrtónust hoz létre, továbbá csökkenti a bőr megereszkedéseit és eltűnteti az apróbb ráncokat.

Ez a technológia nem csak a ráncok eltűntetésére kiváló, hanem az egyéb testfelületek zsír rétegeinek simítására, leolvasztására is. A test zsíros, narancsbőrös területein a vákuum technológia elősegíti a zsírszövetek lebontását és pár alkalom elteltével láthatóan szebb külsőt kölcsönöz az amúgy gödröcskés bőrterületnek. A bőrfeszesítő hatása mellett a vákuum stimulálja az ereket és az egész véráramot, aminek hatására nagyobb mennyiségű oxigén és tápanyag jut a kezelt területekre, továbbá a felszabadult méreganyagokat gyorsabban szállítja el.

Mire jó a vákuum technológia?

A vákuum feszítő hatása révén a zsírsejtek egy jelentős részének a burka áteresztővé válik, így a zsír kifolyva belőlük a nyirokkeringésbe jut. A vákuum aktiválja a rugalmas rostokat termelő kötőszöveti sejteket, így a bőr feszesebb lesz. Vákuumos kezeléssel helyi vérbőség keletkezik, javul a kötőszöveti anyagcsere és a mikro- illetve nyirokkeringés, így fokozottan méregtelenedik a bőr. Rendszeres használatakor javul a kollagén termelődése, ami a bőr feszesedését eredményezi.
Vákuum intenzíven edzi a bőrszöveti rétegeket, beindítva ezzel a keringést és a salakanyagok elvezetését, valamint eredményesen végzi a narancsbőrös felületek kisimítását.

– Nyirokfolyadék elszállításának gyorsítása
Celullit kezelések esetében a felesleges folyadék kiválasztása, elvezetése.
– Pihentetés
Hát- és nyaki izmokra gyakorolt nyomás enyhítése.
– Bőrfelület szépítése, celullit csökkentése
Combok és felkar formálása, fenék és a has feszesítése
– Keringés regeneráció
A fölösleges zsírszövet eltűntetése (a sejt szintű anyagcsere növelése,
serkentése), sejt aktivizálás, bőrfeszesítés
– Fagocitózis fokozása
A falósejtek, melyek felfalják a fölösleges, nem kívánt anyagokat,
működésének fokozása (visszér problémák, túlzott kipirosodás és apróbb
vénák kezelésében).

Kinek ajánlott a vákuumos testkezelés?

Gyakorlatilag bárkinek. Ez a kezelés kiváló megoldás lehet már folyamatban lévő fogyókúra kiegészítéseként, de már nagyobb testömeg csökkenés után is gyönyörűen feszesíti és vitalizálja a megereszkedett (kötényhas) bőrréteget. Természetesen nem régiben elkezdett diéta, tisztítókúra esetén is nagy mértékben segít a tisztító folyamat beindításában. Problémásabb bőrű, pattanásos vendégek esetében bőrtisztító hatása vitathatatlan. Továbbá a szinte minden nő számára ismert cellulit problémákat is látványosan szépíti, szűntetheti meg.

VÁKUUMOS TESTKEZELÉS ÁRA / TESTTÁJANKÉNT

6000Ft / alkalom

2024 © NATURMED BALATONFÜRED

BALATONFÜRED