Dohányzásról leszoktatás


Dohányzásról leszoktatás, avagy leszokni nem is olyan nehéz!

A leszokás sikeres megoldási módját sokan nem ismerik. Ön előtt azonban már nem lehet akadály!

Egyik pillanatról a másikra, GYORSAN és SIKERREL szokhat le a dohányzásról. Most megvalósulhat az álma!

A kezelést végzi: Szalai Mária
A kezelés díja: 15.000 Ft

Fontos tudnivalók!
1. A dohányzás leszoktató program előtt minimum 8 órával nem szabad rágyújtani.
2. Kérjük hozzon magával egy cigarettás dobozt és 1 szál cigarettát.

Nem kínozza többé a nikotin, és a dohányzás összes velejárója. Aki tíz éve dohányzik, és naponta átlag egy dobozzal szív el, eddig életében hetvenháromezerszer!! (73.000 X) gyújtott rá! Tíz év alatt, a mai átlag árakon számolva kb. egymillió-hatszázezer (3.600.000.-) forintjába került, amivel elérte azt, hogy hosszú évekkel rövidítette meg az életét. Ha Ön nem szeretné ezt tovább csinálni, akkor itt a megoldás:

A leszoktató alkalmazás során, egy félig elszívott cigarettát analizálva SZEMÉLYRE SZABOTT, nikotinsemlegesítő, hiányérzet (függőség) megszüntető terápiát biztosítunk Önnek. 
A mai legkorszerűbb eszközökkel dolgozunk. A biofizika legmagasabb szintjét és a legkorszerűbb eszközöket használva azonnal megszüntetjük a cigaretta kívánását okozó, a szervezetből érkező belső késztetést.

Ön megszabadul a hiányérzéstől. Megszabadul továbbá a szervezetében lerakódott méreganyagoktól.

Mi fog történni az Ön szervezetében?
A kezelés elméleti háttere: A lényege ennek a nem mindennapi hatékonyságú terápiának az, hogy minden élőlény elektromágneses rezgéseket bocsát ki és fogad be, melyek az egészségi állapotra vonatkozó információkat hordozzák. A készülék ezeket a rezgéseket olvassa le. Az egészséges, de legyengült rezgéseket felerősíti, a kóros, diszharmonikus rezgéseket pedig kioltja, majd ezeket a korrigált rezgéseket visszajuttatja a szervezetbe. Ön így mentesül a gyógyszeres kezeléstől és annak mellékhatásaitól. Nem juttatunk nikotint a szervezetébe annak érdekében, hogy leszokjon róla.

A kezelés egyénre szabottan, fájdalommentesen és minden mellékhatás nélkül szünteti meg azokat a dohányzás okozta, a szervezetben meglévő információkat, amelyek a nikotin, és általában a cigaretta utáni vágy kialakulásáért és fenntartásáért felelősek.
A nikotinéhség és a rágyújtás utáni késztetés a kezelést követően néhány órán belül megszűnik. Így, eszébe sem jut rágyújtani, és méregteleníti a szervezetét. Nem lesznek elvonási tünetei.


Ön nem fogja kívánni a cigarettát. Sőt, valószínűleg zavarja majd a füst. Ha nem fogja kívánni, egy pillanat alatt túljut a gondolaton. Nem használunk idegen anyagokat, a szervezete teljesen természetes úton regenerálódik. A sejtinformációs rendszere szinte azonnal helyreáll, nem kívánja a nikotint, megszűnik a függőség, aminek következtében a cigaretta megvonásától ideges sem lesz.

A dohányosok egy év alatt átlagosan 250-300 ezer forintot költenek el cigarettára! Egy idegen anyagokat használó tapasz, amit meg kell vennie a gyógyszertárban és cserélgetni a nikotinfüggőség mértékében, némely esetben 30. 000 – 50.000.- forintba kerül, és hetekig tart vele a kúra, ismert hatásfokkal.

Mi természetgyógyászati szempontok szerint foglalkozunk Önnel. Nem megkezelni szeretnénk,  mint az olcsó helyeken teszik tömegével, hanem segítünk Önnek, mint embertársunknak, megkönnyíteni a leszokást, és a körülötte lévő problémák (mert nem csak fizikai a függés) hatékony kezelésében is. Érti a különbséget? Akkor jó helyen jár.

A dohányzásról leszokni most már nem lehetetlen és nem kellemetlen! Ha valaki még nem határozta el, hogy szeretné abbahagyni, mert úgy gondolja ez jó kampósbot lesz mindig, vagy szeret dohányozni, nem foglalkozik a hatásaival és a pénzzel, nem kell erőltetni, leszokni nem kötelező.

” Ha semmit nem veszíthetsz, de mindent megnyerhetsz, cselekedj azonnal.”

Reménytelennek tűnő esetekben is jelentős siker koronázza tevékenységünket, amiért mindent meg is teszünk. Amint Ön elhatározza, hogy le szeretne szokni, könnyen fog menni. Higgye el, Önnek is sikerülni fog, már csak az elhatározás kell, amivel most szebbé teheti az életét. Ön is tudja milyen jó lenne nem kívánni, nem érezni, hogy “szükségem van rá”, nem érezni, hogy “rá kell gyújtanom”.
Hamarosan nem lesznek ilyen gondolatai. A dohányzás elhagyása egy boldogabb életet, új életformát fog hozni. Megszűnik a szorongás, a belső feszültség, amit a szenvedélytudat okoz! Hosszasan lehetne sorolni mennyi rossz élmény ér egy dohányost. A kezelés után Ön ugyanannyi kellemes érzést kap az élettől. Ön büszke lesz önmagára, hiszen sikerült leszoknia, míg mások nem tudnak. Azután büszke lesz Önre a családja, a barátai, irigyek az ellenségei.


Ezek jó érzések igaz? Eztán Ön is friss illattal fog rendelkezni. Egészségesebben, gazdagabban és boldogan kíván élni. A legfontosabb, az egészség.


Erről már mondanom sem kellene semmit. Minden dohányos tudatában van (?!), hogy milyen káros az egészségre ez a szenvedély. Ha Ön még nem tudja (amit kétlek), olvassa el akár csak a dohányárukon lévő feliratokat. A kezelésünk után Ön boldog ember lesz, egészségesen élhet, meghosszabbítja az ÉLETÉT.

2024 © NATURMED BALATONFÜRED

BALATONFÜRED