Bejelentkezés

Bejelentkezés telefonon:

Telefon: +36 70 580 7050

Recepció nyitvatartása:

Hétfő-Csütörtök 8.00-12.00, 13.00-17.00
Péntek: 8.00-12.00, 13.00-16.00

EBÉDSZÜNET: 12.00-13.00

A NaturMed Egészségügyi Centrum részéről kérjük Tisztelt Pácienseinket, hogy bejelelentkezési idejüket pontosan tartani szíveskedjenek, mert esetleges késés, akadályoztatás miatt a vizsgálat elvégzését biztosítani nem áll módunkban.

Indoklás: a bejelentkezők gyakran elmulasztják a bejelentkezési idő figyelembevételét, amely akadályozza más betegek hozzájutását a vizsgálatokhoz.

Amennyiben a lemondás a vizsgálati időpontot megelőzően 48 órán belül történik, ebben az esetben a készenléti díjtól eltekinteni nem áll módunkban, akkor sem, ha a bejelentkezés, lemondás, akadályoztatás aznap történik. A 48 órán túli lemondás esetén a készenléti költségtől eltekintünk.
Az indokolatlan távolmaradást rögzítjük rendszerünkben.
Amennyiben a lemondás a bejelentkező Páciens részéről elmarad, ebben az esetben a készénléti költséget kiszámlázzuk, amelynek összege a vizsgálati díj 50 %-a.

Az Egészségügyi Centrumban kizárólag készpénzes fizetés lehetséges, bankkártyával nem tudnak fizetni!

Kérjük, a fentiekben leírtakat tudomásul, illetve figyelembe venni szíveskedjenek, ezzel is segítsék munkánk folyamatosságát, és az ellátás zavartalanságát!

Megértésüket köszönjük!

Bejelentkezés emailban

  Adatkezelési irányelveinkről oldalunkon az adatkezelés menüpont alatt tájékozódhat.

  Mivel az egészségügyi adatok, kiemelten magas kockázatúak adatvédelmi szempontból ezért az emailben/visszaigazolásban küldött személyes adatokat és egészségügyi információkat az adatkezelési irányelveink szerint kezeljük és kizárólag az időpont egyeztetéshez, foglaláshoz használjuk és adjuk át intézményünkben az Ön által választott egészségügyi szolgáltatást végző orvosnak, szakdolgozónak az Ön beleegyezésével.

  A részünkre írt levél elküldésével a benne szereplő személyes és egészségügyi adatokkal együtt, elfogadja az Adatkezelési irányelveinket!

  Adatvédelmi panaszbejelentés: +36 70 580 7050

  2024 © NATURMED BALATONFÜRED

  BALATONFÜRED