Egészségturizmus


Egészségügyi szűrővizsgálatok „vakációzva”!

Új szolgáltatás a NaturMed Egészségügyi Centrum szolgáltatásai között, az Egészségturizmus.

Az egészségturizmus új fogalomnak tűnhet, pedig nem az, mert már az ókorban is ismerték. Fő motivációja a betegségek megelőzése, illetve a meglévő betegség kezelése.
Az elmúlt években az egészségturizmus különböző formái egyre jelentősebb szerepet játszanak a világ turizmusában, és ez az irányzat fokozottabban érvényes lesz a közép-kelet-európai országok turisztikai kínálatára is.

A magas színvonalú, jó hozzáférésű, várakozásmentes, megbízható, hiánypótló egészségügyi szolgáltatások, turisztikai szolgáltatásokkal kiegészülve meghatározó elemei lehetnek a magyarországi turizmus palettájának.
Az ásvány- és gyógyvizek felhasználása nem új keletű hazánkban, a magyar ásvány- és gyógyvizek jó híre a már XIX. század elején körbejárta a világot. Exportáltunk Európába, Ázsiába és Amerikába.

A magyar lakosság nagy részéről köztudott, hogy keveset törődik egészségével, későn fordul orvoshoz és csak akkor értékeli egészségét, amikor már beteg. Ezt a problémát felismerve merült fel az egészségügyi szűrőprogramok szükségessége, hiszen felhívható rajtuk keresztül a figyelem a megelőzés fontosságára és alkalom nyílik pozitív változás elérésére is az emberek gondolkodásában.

A szűrőprogram remek alkalom lehet mindenki számára, hogy még több figyelmet fordítson egészségére. Az egészség fókuszba kerülése hozzájárul a magyar lakosság egészségi állapotának tudatos javításához.

NaturMed Egészségügyi Centrumban végzett statisztikai elemzések kimutatták, hogy a túlfeszített munkatempó, a pszichés terhelés, helytelen táplálkozás, valamint a mozgásszegény életmód miatt olyan betegségek alakulhatnak ki, amelyekre gyakran csak a rendszeres szűrővizsgálatok derítenek fényt.

Átfogó szűrési programunkkal, kórházi bennfekvés nélkül kiszűrjük a tünetmentes, betegséget megelőző állapotokat. Szakorvosaink az egészségi állapotnak megfelelően, további szakvizsgálatokra vagy kezelésekre tesznek javaslatot, melyek részben Egészségügyi Centrumunkban elvégezhetőek, szükség szerint biztosítják a kórházi háttérszolgáltatások elérését.
Orvosaink, szakdolgozóink magas szakmai képzettsége és személyes gondoskodó figyelme garancia arra, hogy klienseink jól érezzék magukat nálunk.

Egészségügyi tevékenységünkben jelentős szerepet szánunk a betegségek megelőzésének.

A NaturMed Egészségügyi Centrum ezt célozta meg, és ezt tartja fontos feladatának. Ezért vendéglátó szolgáltatókkal karöltve kidolgozta állapotfelmérő csomagjait, melyek egészségügyi állapotfelmérő szűrővizsgálatokat, a szűrővizsgálat helyszínére szállítást, szállást, és félpanziós ellátást tartalmaznak.
A teljes itt-tartózkodás ideje alatt térítésmentesen rendelkezésükre áll a balatonfüredi gyógyvíz ivókúra.


A NaturMed Egészségügyi Centrum Balatonfüred szerződésben áll számos magán Egészség Pénztárral, ezért a szűrés teljes összege visszaigényelhető. 

2024 © NATURMED BALATONFÜRED

BALATONFÜRED