HI-SCULPT Elektromágneses Intimpad (Inkontinencia kezelés)


HI-SCULPT Elektromágneses Intimpad

HIEMT technológiával az egészséges intim egyensúlyért

Inkontinencia kezelés

Végre egy megoldás a nők életminőségének javítására. Az elektromágneses intimpad olyan problémákra nyújt megoldást, melyekre korábban nem volt ilyen egyszerű, kényelmes, gyors és fájdalommentes megoldás. A korral és szüléssel romlik az intim részek vérkeringése, az izmok meglazulnak, inkontinencia és egyéb problémák lépnek fel, a szexuális élet romlik.

Az intim padra ruhában heti 2-szer 30 percre ráülve a vendégek egy 6 alkalmas kúrát követően jelentős életminőségbeli javulást tapasztalnak.

Mi a HIEMT technológia?
A gépek Magas Intenzitású Fókuszált Elektromágneses Hullám (High Intensity Focused Electromagnetic Wave) azaz HIEMT technológiával működnek, melyek 7 Tesla erővel képesek a neuronokon keresztül hatást gyakorolni az izomcsoportokra, pontosabban azok szupramaximális összehúzódását eredményezik.

A HIEMT által kifejtett folyamatos kontrakciók az izomzat belső felépítését változtatják meg. A kezelés során a miofibrillumok (a harántcsíkolt izomszövet izomroston belüli összehúzódásra képes alapegységei) stimulálódnak, vagyis az izomzat alapszerkezete erősödik, melynek köszönhetően az izom sűrűbbé válik és nagyobb térfogatot ér el.

HIEMT az egészségesebb intim területért

Az intimpad az elektromágneses mező segítségével aktiválja a medence izmait és pontosan megcélozza a medencefenék izomzatát. A kezelés során az energia eljut a mélyen fekvő izmokhoz és a medence területét stimulálja, alkalmanként közel
10-12 000 izomösszehúzódást eredményezve. A pad kialakításának köszönhetően a lábak természetes pozícióban helyezkednek el a kezelés alatt, a középen lévő megemelt terület illeszkedik a medencefenékhez, megtámasztja azt.

Használata ajánlott:

    medencefenék-izom erősítésére
    inkontinencia megelőzésére, megszüntetésére
    szülés utáni regenerációra
    záróizom működésének fokozására

Az egészséges szexuális funkcionalitás elengedhetetlen ahhoz, hogy a nők önfeledten megéljék a mindennapokat. Ebből adódóan a szexuális diszfunkciók negatívan hathatnak rájuk. Tanulmányok szerint az idősebb hölgyek nagyobb arányban érintettek mint a fiatalabbak. Ennek oka leginkább a kismedence izomzat elgyengülése a kor előrehaladtával illetve a természetes úton való szülések következtében. A kismedence izomzatnak nagy szerepe van a belső szervek helyén tartásában, a terhességben illetve az orgazmusokban is. A feszesebb izomtónusok biztosítják az intenzívebb orgazmus elérését.

Oka
A kismedencei rendellenességet leggyakrabban a medence izomzatának illetve a kötőszövetek elgyengülése okozza. A gyenge vagy dekoncentrált izmok elégtelen aktivitást biztosítanak a hüvelyi súrlódáshoz illetve véráramláshoz, ami megakadályozza az orgazmus elérését.

A kezelési módszer
A műtéti beavatkozás előtt az elsődleges kezelési formának lehetőleg nem invazív beavatkozásnak kell lennie a kismedence izmokra. A kismedence izomzatának nem invazív kezelése a nagy intenzitású fókuszált elektromágneses High-Intensity Focused Electromagnetic HIEMT technológián alapuló kezelés.

Tesztelés
30 nőt vizsgáltak akik 30-40 év között voltak, illetve nem szenvedtek semmilyen más betegségtől. A kezelési kurzus, amivel tesztelték az alanyokat, összesen 6 db alkalmat jelentett, heti 2×28 perces eljárásokat. A kezelés során a betegeket a székre ültették, és teljesen felöltözve maradtak. Miután bepozícionálták őket megfelelően, alacsony intenzitással kezdtek majd fokozatosan növelték azt.

Eredmények
Az alanyokkal egy kérdőívet töltöttek ki előtte, illetve a kezelést követően még 3 hónapon keresztül. Az alanyok által adott válaszok alapján egyértelműen jobb lett a 6 darab eljárást követően a szexuális életük.

Konklúzió
Az eredmények arra utalnak, hogy a HIEMT technológiával végzett kezelési eljárás az intim élet jelentős javulásához vezet a női szexuális rendellenességben szenvedő betegeknél.
A korrelációs elemzés pozitív szoros kapcsolatot mutatott ki a hüvely nedvessége és az orgazmus között, jelezve, hogy a kezelések javították a betegek hüvely szövetének vérellátását, ami a fokozott orgazmus elérésében segített.  

Kinek ajánljuk?
Bárkinek ajánlott aki jobb szexuális életet szeretne elérni. A HI-SCULPT Elektromágneses Intimpad kezelés azoknak is kiváló lehetőség akik sportolnak, azonban nem tudták elérni csupán mozgás által a kívánt eredményt. Az elektromágneses intimpad kezelés segítségével sikeresen javítható a terhesség és a szülés során meglazult és szétnyílt medence izmok állapota.

Hogyan működik?
A HIEMT technológia intenzív kismedence izomzat összehúzódásokat vált ki azáltal, hogy depolarizálja a motoneuronokat és elektromos áramokat indukál a medencefenékben. A fókuszált elektromágneses energia legfeljebb 10 cm mélységbe hatol a medencefenék területére, ahol nagy ismétlődési sebességgel maximális összehúzódásokat vált ki az izmokból.

A kezelés folyamata
Az optimális eredmény érdekében 6 alkalmas kezelést szükséges végig csinálni, amely heti 2x 30 percet tartalmaz. A kezelés után úgy érezheti magát a vendég mintha egy intenzív edzésen vett volna részt, azonban fontos kihangsúlyozni hogy nem okoz izomlázat, így bármikor beépíthetőek a kezelések a napirendbe.

Hogyan zajlik a kezelés?
A kezelés során a medencefenék izomzatának mélyre hatoló, célzott elektromágneses stimulációja történik, mely az izomzat beidegzésének visszaállítását célozza. A medencefenék izomzatának több ezer szupramaximális – vagyis a normál módon, pl. intim-tornával elérhetőnél nagyságrendekkel intenzívebb – stimulációja történik.

Milyen előnyei vannak a HI-SCULPT Elektromágneses Intimpad kezelésnek?
–    a kezelést követően bizonyítottan jobb szexuális élet
–    a kezelés hatására intenzívebb orgazmus elérése
–    a kezeléssorozat minden esetben ruhában történik és nem vesz igénybe
     30 percnél hosszabb időt
–    egy kellemes rendelőben, külön helyiségben zajlik
–    nincs szükség semmilyen beavatkozásra, érzéstelenítésre
–    gyakorlatilag nincs semmilyen mellékhatása

 

HI-SCULPT INTIMPAD kezelés árak:

1 alkalom: 10.000 Ft
6 alkalmas bérlet (30 perc/alk)54.000 Ft(9.000.- /alk)
8 alkalmas bérlet (30 perc/alk)64.000 Ft(8.000.- /alk)

2024 © NATURMED BALATONFÜRED

BALATONFÜRED