Rádiófrekvenciás testfeszesítés


A Rádiófrekvenciáról

A rádiófrekvencia férfiak és nők számára is kiváló módszer a fogyókúra után megmaradt zsírpárnák és a narancsbőr eltűntetésére, az arc és a test bőrének feszesítésére, toka, petyhüdt bőr felszámolására.
A rádiófrekvencia felmelegíti a zsírsejteket, ezáltal megnyílnak a cellák falai, és a zsír kötőszövetbe távozik. A rádiófrekvenciás kezelés közben a kezelt terület hőmérséklete 41-42 C°. Tehát a melegítés hatására a zsír a nyirokkeringésbe kerül, ami az ezt követő időszakban a kiválasztó rendszeren keresztül távozik.

Mire jó a rádiófrekvencia?

A rádiófrekvencia elsősorban az ernyedt bőr feszesítését szolgálja. A rádiófrekvencia által felmelegített fibroblaszt sejtek hozzájárulnak a kollagén keletkezéshez és az azutáni szövet újjá formázáshoz, mely hozzájárul a végső kozmetikai eredményhez, a feszesebb, rugalmasabb és élettel telibb bőrhöz.

Rádiófrekvenciás feszesítés

Rádiófrekvenciát a test és arckezelések területén a bőr feszesítésre alkalmazzuk. A szövetek és a zsír hőmérsékletét a rádiófrekvenciás kezelés segítségével körülbelül 40 fokra melegítjük, kontrollált gyulladásos állapotba hozva azokat, a felgyorsult anyagcsere folyamatoknak köszönhetően a keringés felgyorsul.. Az eljárás a kollagén termelését serkenti, valamint a meglévő rostokat erősíti. A kezelés hatására jól láthatóan csökkennek a zsírpárnák, feszesebb, ruganyosabb lesz a bőr, csökkennek a ráncok.
A cellulit (narancsbőr) csökken, mivel a bőrréteg alatti megnagyobbodott zsírsejtek kisebb térfogatúvá válnak, nem nyomják kifelé a bőrt és egyen utat engednek a keringés rendszernek, hogy a salakanyagok is kiürülhessenek.
A feszesítés nyirok és hullámmasszázzsal fejeződik be.

Hatásai

•    Alakformálás
•    Bőrfeszesítés
•    Narancsbőr csökkentése
•    Zsírpárnák csökkentése
•    Testtájak kerületcsökkentése


A kúrák leginkább 6–10 alkalmasak, melyeket a kezelni kívánt testrész súlyossága határozza meg.

A kezelés után bőrpirosodásra lehet számítani, mely 24 órán belül eltűnik.

A kezelés menete

1. Tisztítás
2. Rádiófrekvenciás kezelés: a kezelés során a bőrre kontakt gélt viszünk fel,
    majd körkörös mozdulatokkal a kezelőfej segítségével a bőrt 40-41 fokra
    melegítjük.
3. Kezelést követően bő folyadékbevitel ajánlott.

Narancsbőr eltávoltása

A narancsbőr kialakulása nincs korhoz kötve, már a 16-18 évesek combján, fenekén is felfedezhető, aminek elsődleges oka a hormonokban keresendő.
De ne csak a fogamzásgátló tablettákra, vagy a tiniknél például a hormonális változásokra gondoljunk, hanem főként a hormonszennyezett élelmiszerekre, amelyeket nap, mint nap elfogyasztunk. Vagy a stresszre, a felfokozott élettempóra, a dohányzásra, az alkoholfogyasztásra, a kevesebb mozgásra, és a gyorsétkezdék kínálatára.

A sors másik igazságtalansága, hogy a női test bizonyos részei comb, fenék, csípő egészen nagy mennyiségű zsírt képesek elraktározni, amelytől aztán alig lehet megszabadulni. Amikor a gombostűfejnyi zsírsejtecskék babszem nagyságúra híznak, lelassul a vérkeringés, ez csökkenti a bőr hőmérsékletét, amitől anyagcserezavarok lépnek fel, és kialakul a cellulit.

Az összetapadt zsírsejtek a bőr felszíne felé vándorolnak és a laza kötőszöveten melynek áldása, hogy például könnyen tágul terhesség idején – könnyen átnyomódnak, így láthatóvá, tapinthatóvá válik a paplanhatású bőr. Ezért a 20-30 éves nők több, mint 45 %-a küzd a problémával, míg a 30-35 évesek újabb 20 százaléka csatlakozik a narancsbőrtől szenvedőkhöz. Aztán amikor a nők elérik az 50 éves kort, már 98 százalékuknak jelent problémát.

A rádiófrekvenciás kezelés + hullámmasszázs segítségével könnyedén orvosolható ez az esztétikai probléma!

RÁDIÓFREKVENCIÁS KEZELÉS ÁRA/ TESTTÁJANKÉNT

6000Ft / alkalom

2024 © NATURMED BALATONFÜRED

BALATONFÜRED