Dióda lézeres szőrtelenítés


ÚJDONSÁG! Férfiaknak és Nőknek egyaránt

Selymesen sima bőrre vágyik? Unja már az állandó szőrtelenítést?

A nem kívánt szőrszálak sok kellemetlenséget tudnak okozni a mindennapokban. A szőrtelenítés legáltalánosabb módja a borotválás, a gyantázás és az epilálás, de ezek csupán rövid távon jelentenek megoldást és számos mellékhatással is járhatnak. Magyarországon 2002 óta érhető el a lézeres szőrtelenítés, ami eredményességének köszönhetően gyorsan népszerűvé vált.

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS BEVEZETŐ AKCIÓ!

1 TESTRÉSZ KEZELÉSE ESETÉN  5% KEDVEZMÉNY
2 TESTRÉSZ KEZELÉSE ESETÉN 10% KEDVEZMÉNY
3 TESTRÉSZ KEZELÉSE ESETÉN 15% KEDVEZMÉNY
4 TESTRÉSZ KEZELÉSE ESETÉN 20% KEDVEZMÉNY

A KEZELÉSI ÁRAKBÓL!

Az elmúlt években egyre több szőrtelenítési technika vált elérhetővé a fogyasztók számára. A szőrtelenítésre szolgáló módszerek körében az egyik legújabb és legjobban működő megoldás a dióda lézeres szőrtelenítés. Ez az eljárás rendkívül hatékony, eredményes és fájdalommentes módszer a nemkívánatos szőrzet eltávolítására.


Válassza a NaturMed Egészségügyi Centrumban a legújabb QUATTROWAVE 4 hullámhosszú, 4 mélységben ható szupergyors dióda lézeres szőrtelenítést, és örökre búcsút mondhat a szőrszálaknak!


Miért a NaturMed Egészségügyi Centrumban érdemes igénybe vennie a dióda lézeres szőrtelenítést?

  • ORVOSI minősítésű NÉGY hullámhosszúságú lézergépünk minden eddigi szőrtelenítő technológiát felülmúl. A piacon egyedülálló nagy teljesítményének és a legújabb hűtési rendszerének köszönhetően gyorsabb, biztonságosabb, eredményesebb és kellemesebb szőrtelenítést tesz lehetővé, mint elődei bármikor.
  • 4 hullámhosszúságú Quattrowave diódalézer: 755 + 808+ 940 + 1064 nm, így minden típusú, mélységű szőrszál és sötétebb bőrszín is kezelhető.
  • Innovatív 5 Celsius fokos ICECOOL technológia bőrhűtés- fájdalommentes, kellemes kezelések!
  • Szakképzett, egészségügyi végzettséggel rendelkező kezelőszemélyzet
  • A kezelést alapos egészségügyi és szakmai konzultáció előzi meg, amikor minden kérdésedre válaszolunk és elmagyarázzuk a lézeres szőrtelenítés működését.
  • Férfiakra és nőkre is specializálódtunk.
  • Nincs többé gyulladt, fájdalmas szőrtüsző
  • Látványos eredmény: Már 1-3 kezelés után feltűnően csökken a szőr sűrűsége és erőssége, és sokkal ritkábban nő ki.
  • Gyors kezelések: Alkalmanként a kezelt terület nagyságától függően a kezelés 20 perc–1 órát vesz igénybe.
ORVOSI Quattrowave 4 hullámhosszú ZEON Dióda Lézer

A legújabb fejlesztés a piacon a 4 hullámhosszú dióda lézeres szőrtelenítés.

A négy hullámhosszt alkalmazó, Quattrowave kezelőfej által kibocsájtott lézerfény mélyebbre jut a szövetekben, viszont nem nyelődik el a bőr melanin tartalmában, így a szőrszál pigment részecskéiben fókuszálódik, melynek következtében a szőrtüsző roncsolódik. A négy hullámhossz egyszerre céloz meg különböző rétegeket, ezáltal jobbak az eredmények a feljebb lévő vékonyabb és mélyen elhelyezkedő vastagabb szőrszálak esetében is! Ráadásul a világosabb szőrzet és a sötétebb bőr is eredményesebben kezelhető. Miért menne olyan szőrtelenítésre, mely 4 helyett, csupán egyetlen mélységben hat a szőrszálaira (pedig azok nagyon sok külünböző szinten helyezkednek el a bőrében?Válassza az esztétikai ipar legújabb csodáját!

Miért is jó a 4 hullámhossz?
Az alap 808 nm hullámhosszú fény felelős a maradéktalan elnyelődésért és a közép mélységért, a melanin általi tökéletes elnyelésért, a 755 nm adja a megfelelő energiát és a felszíni pl. arcon található szőrzet tökéletes célzását, a 940nm-es hullámhossz mélyebb penetrációt tesz lehetővé, koagulálja a szőrtüszőt tápláló kis ereket, így a későbbiekben a szőrtüsző képtelen lesz a regenerálódásra, azaz tartósabb eredményt ad, végül az 1064 nm segítségével pedig elkerülhető a környező szövetkárosodás, barnább bőrszínek is kezelhetőek és mélyebben fekvő szőrszálak pl intim részeken!

Quattrowave technológia: extra TARTÓSSÁG

Quattrowave technológia: kevesebb regenerálódási esély a szőrtüszőknek, azaz ezzel nyújtjuk a legtartósabb szőrtelenítő hatást. Mivel végleges szőrtelenítés nem létezik, csak tartós és az IPL és lézer is 5-8 évre biztosít tartós szőrmentességet. A szőrtüszők képesek hormonális változás miatt illetve idővel regenerálódni kb. 10-30%-ban. A félévente-évente végzett fenntartó kezelésekkel érjük el a végleges szőrtelenséget, mert a regenerálódó szőrtüszőket mindig levillantjuk. A vendégünk soha nem lesz már ugyanolyan szőrös mint volt, de 10-20%-ban pihés vékony szőrzet regenerálódik. A szőrtüszők képesek maradnak arra, hogy újra később szőrszálat termeljenek. A férfiak visszaszőrösödése ráadásul erősebb és hamarabb is megtörténhet a tesztoszteron miatt. Mivel a quattrowave technológia negyedik új hullámhossza elpusztítja a szőrtüszőt tápláló ereket, így kevesebb az esélye a szőrtüszőnek a regenerálódásra, így kevesebb a visszanövés mértéke.

A négy eltérő lézer hullámhossz tökéletes egyensúlya biztosítja a fájdalommentes, biztonságos és hatékony szőrtelenítő kezelést minden bőrtípuson, minden mélységben és minden szőrszínen.

Nagyobb bőrszín és szőrszínskála, több mélységben kezel és az erek koagulációjával extra tartósságot ad!


Hány kezelés szükséges?

Egyénenként változó. Függ a kezelendő testrésztől, a szőr mennyiségétől, a szőrszálak vastagságától és színétől. Tapasztalataink alapján elmondható, hogy a szőr mennyisége 90%-kal csökkenthető a kezelt területen 4-8 alkalom kezelés után. A kezelések között legalább 8-9 hétnek kell eltelnie! Ez lehet több idő is! A következő kezelés akkor eredményes, ha az előző kezelés alatt “alvó állapotban” lévő szőrszálak kinőnek, a bőrfelszín felett láthatóvá válnak.
Addig szükséges bármilyen IPL, Lézeres, E-Light kezelést végeznünk, amíg a szőrszálaink növekedési életciklusa körbe nem ér. Ugyanis a szőrszálaink 3 fázison mennek keresztül és csak aktív fázisban tudjuk őket fénnyel károsítani. A katagén és telogén fázisban a szőrtüszőink alszanak, nem termelnek szőrt. Lényegében ezek később aktiválódnak csak, így az első hónapokban az aktív fázisban lévő szőrszálakat kezeljük (károsítjuk a szőrtüszőket véglegesen), de utána folyamatosan aktiválódnak be az alvó fázisból kilépők. Így egyre ritkábban, de addig kell járnia hozzánk kezelésre, amíg minden aktív fázisba ért szőrtüszőt le nem kezeltünk. Ezért van az, hogy ha valakinek azt ígérik, hogy 6 hónap alatt véglegesen leszőrtelenítik, akkor a 8. hónapban mégis jelennek meg szőrszálak, majd egyre sűrűbb és sűrűbb lesz a szőrzete. Úgyhogy egy teljes, tartós szőrtelenítéssorozat 7-8-10 kezelésből áll és akkor érünk a végére, amikor körbeér a szőrtelenítési ciklusa és nem nő több szőrszála. (Férfiaknak és világosabb szőrűeknek lehet 10 alkalom is szükséges)


Hogyan készüljön a lézeres szőrtelenítésre?

A kívánt eredmény érdekében a kezelés előtt egy konzultáción szükséges részt venni, ahol szakértő esztétikai tanácsadóink elkészítik a bőrnek megfelelő kezelési tervet.
A konzultáció előtt 4-6 héttel már tilos a gyantázás, a csipesszel történő kihúzás és az egyéb tépéssel járó módszerek alkalmazása. A kezelés megkezdése előtt és alatt kizárólag borotvával lehet eltávolítani a szőrszálakat. A borotválást a kezelés előtti napon kell elvégezni, az esetleges hámsérülések megfelelő regenerálódása, és az erősebb bőrirritáció elkerülése érdekében. A legoptimálisabb, ha a kezelés és a borotválás között 24 óra telik el.
Ekkor még használható a területen hidratáló krém, de a kezelés napján ezt lehetőleg kerüljük, mint ahogy a dezodor alkalmazását is. Természetesen ezek nem befolyásolják negatív irányban a kezelés eredményét, azonban fokozhatják az irritációt.
Fontos, hogy a szőr növekvő fázisban legyen, így a lézer által kibocsátott energia, ezen a „vezető szálon” keresztül le tudjon jutni egészen a szőrtüszőig.
A kezelések előtt 5-7 nappal (bizonyos esetekben akár 2 héttel) már kerülni kell az erős napsugárzást és a szolárium használatát, illetve másfél hónappal a kezelés előtt erősen ajánlott az erős napfényvédő (SPF 50) használata a kezelendő testrészeken.
A hatékonyabb beavatkozás érdekében az erős napbarnulás a kezelés sorozat teljes időtartalma alatt kerülendő.
Az előbbiekben említett időtartamok egyes esetekben eltérőek lehetnek, minden esetben a kezelő utasításai az irányadóak.


A lézeres szőrtelenítés menete

Kezdő lépésként a kezeléseket egy mindenre kiterjedő konzultáció előzi meg, amely során lehetőséget biztosítunk próbalövésre is, hogy a szkeptikusabb vendégek, vagy azok akik félnek a fájdalomtól, megtapasztalhassák a technológiát. A szakértői konzultáció során tanácsadóink kérdéseket tesznek fel a vendég egészségügyi állapotával kapcsolatban, és felmérik a bőr és a szőrszálak milyenségét az adott területeken. Ez alapján készítjük el a személyre szabott kezelési tervet.
A kezelés napján az első lépés egy kezelés előtti beleegyező nyilatkozat aláírása.
Ezután szükség esetén a korrekciós borotválás következik. (A megfelelő borotválás elengedhetetlen, hogy a kezelés hatékony eredményt nyújtson. A korrekciós borotválás kisebb sérüléshez vezethet.) Ezt követően történik a kezelendő terület berajzolása, az anyajegyek lefedése, végezetül pedig az ultrahang zselé felvitele és a dióda lézeres gép beállítása.
Ezután kezdődhet is a végleges szőrtelenítés. A lézeres szőrtelenítés alatt az ügyfél számára kötelező az úgynevezett vakszemüveg használata, hogy szemüket ne érje lézersugár.
A kezelés végeztével utóápoló és fényvédő krémet viszünk fel a kezelt területre.


Mit szabad, mit nem szabad?

Szolárium tilos lézeres kezelés előtt és után 5 napig!
Napozás tilos lézeres kezelés előtt és után 5 napig!

Sokan kérdezik, hogy mit szabad és mit nem szabad a kezelések előtt, alatt, között csinálni.

Viszonylag kevés dolgot kell betartani – a borotva használaton kívül-, de azokat mindenképp érdemes, egyrészt, hogy ne feleslegesen végezzük el a kezelést, így csökkentve a kezelés hatékonyságát, másrészt, hogy ne okozzunk kárt a bőr szerkezetében.

Az egyik legfontosabb, hogy a kezelések előtt és után legalább 5 nap teljen el míg napra vagy szoláriumba mennek. A napfény akkor is hat önökre, mikor A pontból B pontba elsétálnak, így a nyári, de akár még a téli időszakban is fontos a kezelt területet fényvédővel megóvni az esetleges sérülésektől. Természetesen, ha ezt meghaladó idő telik el a kezelés, illetve a szolárium használat vagy napozás között, akkor nincs probléma, arra kell csak odafigyelni, hogy egy erősebb barnulás vagy égés esetén nem biztos, hogy el tudjuk végezni a kezelést.

A másik, amit még érdemes tudni, hogy a kezelés előtt, illetve után 24 órával forró fürdő, szauna használat, illetve izzadással járó sporttevékenység végzése nem javasolt, illetve a kezelés napján testápoló és dezodor használata szintén kerülendő, az esetleges fokozottabb irritáció elkerülése végett.

Végül, amivel hozzá tudnak járulni a kezelés eredményességéhez, hogy bármilyen változás történik, legyen ez egy betegség, gyógyszeres kezelés, vagy csak kérdésük van rögtön forduljanak a kezelést végző szakemberhez. Ezzel szintén meg tudják előzni, hogy baj történjen, vagy esetleg eredménytelen legyen a kezelésetek.


Mik a kizáró tényezők?

Ha kezelőszemélyzetünk alkalmasnak találja Önt a kezelésre, még mindig fontos, hogy tudja, mely esetekben nem végezzük el a kezelést! A lézeres szőrtelenítés nem végezhető napbarnított bőrön, kezelés előtt 4 hétig ne napozzon. Kizáró tényező, ha a kezelés előtti 4 hétben szoláriumban járt vagy önbarnító krémet használt. Ezekben az esetekben a bőr pigmentjei aktiválódnak, csökken a színkülönbség a bőr és a szőrszál színe között. Ez hatással van a kezelés eredményességére.

Vannak olyan gyógyszerek, gyógynövények, gyógyteák, táplálékkiegészítők, amelyek kifejezetten fényérzékennyé teszik a bőrt. Ilyenek például az antibiotikumok, bizonyos fájdalomcsillapítók, a bőrgyógyászati gyógyszerek, és az egyes vitaminkészítmények.

Arra kérjük, ha a kezelések során valamikor olyan gyógyszert, gyógynövényt, gyógyteát, táplálékkiegészítőt szed, amelyet az első vizsgálatkor még nem említett, akkor feltétlenül jelezze, hogy eldönthessük elvégezhető-e a kezelés.

A terhesség és a szoptatás szintén kizáró tényező, valamint arra is fel fogjuk hívni a figyelmét, hogy az időpont foglalásakor figyeljen a ciklusára is: a menstruáció ideje alatt nem ajánlott a kezelés.

ÁRLISTA

(régiónként határozzuk meg az árakat)


S RÉGIÓ

(Az alábbi testrészek tartoznak ide)


-áll
-bajusz
-pajesz
-szemöldök köz
-kézujjak
-lábujjak
-mellek között
-mellbimbó körül
-fül


Ára: 1 alkalom: 6500.-
4 alkalmas csomag: 20.800.-

M RÉGIÓ

(Az alábbi testrészek tartoznak ide)


-hónalj
-bikinivonal
-hascsík
-orca
-nyak elöl
-tarkó
-váll
-lábfej
-kézfej


Ára: 1 alkalom: 10.000.-
4 alkalmas csomag: 32.000.-

L RÉGIÓ

(Az alábbi testrészek tartoznak ide)


-alkar
-felkar
-teljes intim
-teljes has
-fenék
-derék
-mellkas


Ára: 1 alkalom: 16.000.-
4 alkalmas csomag: 51.200.-

XL RÉGIÓ

(Az alábbi testrészek tartoznak ide)


-lábszár + térd
-comb
-teljes kar
-hát


Ára: 1 alkalom: 24.000.-
4 alkalmas csomag: 76.800.-


2024 © NATURMED BALATONFÜRED

BALATONFÜRED