HI-SCULPT Elektromágneses Alakformáló Kezelés


HI-SCULPT Elektromágneses Alakformáló Kezelés

Mi az a HI-SCULPT?

A HI-SCULPT egy olyan forradalmi, nem műtéti testformáló eljárás, amely elektromágneses energiával, izomösszehúzódások kiváltásával egyszerre végez intenzív zsírégetést és izomépítést. Feszesíti, tonizálja, erősíti a has és a fenék nagy izomcsoportjait, valamint a kisebb testfelületeket – a felkarokat, a combokat és a vádlikat –, ezáltal pedig csökkenti a kezelt testrészek kerületét.

20 000 IZOMÖSSZEHÚZÓDÁS 30 PERC ALATT

Nagy intenzitású, fókuszált elektromágneses energiát használva a HI-SCULPT készülék impulzusokat juttat az izomszövetbe, és szupramaximális összehúzódásokat hoz létre – mindezt hagyományos testmozgással nem lehet megvalósítani. Egy 30 perces kezelés alatt csaknem 20 000 izomösszehúzódás történik, aminek hatására a kezelt területen található izomzat megnő és megerősödik.

ÉPÜL AZ IZOM, BOMLIK A ZSÍR

Annak érdekében, hogy a megdolgoztatott izomzatnak elegendő energiája legyen az összehúzódások elvégzéséhez, a szomszédos zsírsejtek fokozatosan lebomlanak, majd eltűnnek. Az izomfeszítés és a zsírsejtek pusztulásának együttes eredményeként erősebb és
hangsúlyosabb izomzat alakul ki.

Az HI-SCULPT terápia után 16%-kal több izom és 19%-kal kevesebb zsír található a kezelt felületen.

Egy kúra 2 hét és 4 kezelésből áll, vagy 3 hét és 6 kezelésből áll. Az eredmények egy része a kúra végén már látható, de még 1-2 hét mire teljesen kifejlődik a végeredmény, mely még utána lassabban de hónapokig javul.

Kezelhető területek

A HI-SCULPT kezelés előnyei
-A HI-SCULPT nem műtéti beavatkozás, ezért nem igényel érzéstelenítést, a kezelést követően pedig nem kell gyógyulási időszakkal számolni.
-A HI-SCULPT elsősorban az izmokat tonizálja, tehát ideális választás lehet azok számára is, akiknek nincs sok zsírfeleslegük, viszont kidolgozottabb és erősebb izomzatra vágynak.
-Mindössze négy alkalom után látható eredményeket lehet elérni. A kezeléssorozat résztvevői az izomtónus látványos növekedését tapasztalták, néhányan pedig az erőnlétük növekedéséről is beszámoltak.

A HI-SCULPT kezelés hátrányai
-A HI-SCULPT kezeléssorozatot két héten belül ajánlott elvégezni, ezért úgy kell szervezni az elfoglaltságokat, hogy ebbe az időintervallumba mind a négy alkalom beleférjen.
-A vastag zsírréteg gátként működhet a mágneses tekercs és az izmok között, ezért nagyobb súlyfelesleggel kevésbé lehet látványos eredményeket elérni. (Ebben az esetben a HI-SCULPT kezelést egyéb zsírbontó kezeléssel kombináljuk a hatásos zsírégetés érdekében)
-Bár csökkenti a zsírt, ez nem egy fogyasztó vagy bőrfeszesítő kezelés. Még pozitív eredmények mellett sem biztos, hogy csökken a testsúly vagy feszesebbé válik a megdolgoztatott izomzat feletti bőrréteg.

A HI-SCULPT kezelésre ideális jelölt valójában bárki lehet, aki szeretne zsírt égetni, vagy erősebb és feszesebb izomzat elérésére törekszik.

Mi történik a HI-SCULPT kezelés során?
Miután felfeküdt a kezelőasztalra, a terápiát végző szakember a HI-SCULPT géphez rögzített lapátszerű applikátort a kezelési területre helyezi, majd bekapcsolja a szerkezetet. Az egész folyamat körülbelül 30 percet vesz igénybe.

Az első kezelés alkalmával a terápiát végző szakember a legalacsonyabb fokozaton indítja el a készüléket. A nagy intenzitású elektromágneses energia hatására erőteljes összehúzódásokat fog tapasztalni. Önnek az egész folyamat alatt csak feküdnie kell, az érzés mégis ahhoz lesz hasonló, mintha intenzív testedzést végezne.

Az Ön tűrésküszöbéhez mérten a terápiát végző szakember fokozatosan növeli majd az összehúzódások intenzitását, eközben pedig folyamatosan visszajelzést vár majd az Ön tapasztalatairól. A legfontosabb szempont, hogy a kezelés során végig kellemesen érezze magát, a kitűzött eredmény érdekében viszont a maximális intenzitás elérése lesz a cél (ezt a legtöbb páciens már a legelső kezelés végén el tudja érni).

A HI-SCULPT gép változó intenzitással, néhány másodperc alatt száz vagy akár ezer alkalommal is összehúzza az izmait. A kezelés utolsó szakaszában az izomösszehúzódások lassabbá, viszont erőteljesebbé válnak. Erre azért van szükség, hogy az eljárás során felszabaduló méreganyagok, valamint tejsav kiürüljön, és csökkenjen az izomláz kialakulásának az esélye.

Gyógyulási időre nem kell készülnie, viszont az intenzív igénybevétel hatására előfordulhat, hogy a kezelt területen enyhe fájdalom jelentkezik – ennek egy-két napon belül el kell múlnia. A kezelés után nyugodtan végezheti a megszokott tevékenységeit, enyhe fájdalom jelentkezése esetén viszont ajánlott pihentetnie az igénybe vett testrészeket.

Milyen eredményre számíthatok?
Az eredmények a testalkattól függően változnak. A kezelések azonban csak úgy végezhetőek el, hogy minden esetben az alakformálást megelőzi egy személyes konzultáció, fizikális mérés, mert három cm-es zsírréteg eltávolítható a kezeléssel és étrend-javaslat betartása mellett, de kiegészítve a lézeres zsírbontással elérhető akár 6-8 cm-es zsírbontás is. Természetesen intézményünk által összeállított étrend javaslattal.   


HI-SCULPT Pro kezelés árak
(30 perc / alkalom)   

HI-SCULPT Pro  1 alkalmas 1 terület:        20 000 Ft
HI-SCULPT Pro  4 alkalmas 1 terület:        60 000 Ft  (15.000.-/alk)
HI-SCULPT Pro  6 alkalmas 1 terület:        84 000 Ft  (14.000.-/alk)
HI-SCULPT Pro  8 alkalmas 1 terület:        104 000 Ft  (13.000.-/alk)
HI-SCULPT Pro 10alkalmas 1 terület:        120 000 Ft  (12.000.-/alk)

HI-SCULPT Pro   1 alkalmas 2 terület:       25 000 Ft
HI-SCULPT Pro   4 alkalmas 2 terület:       80 000 Ft  (20.000.-/alk)
HI-SCULPT Pro   6 alkalmas 2 terület:       96 000 Ft  (16.000.-/alk)
HI-SCULPT Pro   8 alkalmas 2 terület:     116 000 Ft  (14.500.-/alk)
HI-SCULPT Pro 10 alkalmas 2 terület:     130 000 Ft  (13.000.-/alk)SZÉTNYÍLT HASFAL

Szülés után az izmok, szövetek regenerálódása több időt vesz igénybe, mint korábban, függetlenül attól, hogy valaki végez-e rendszeres testmozgást terhesség előtt és alatt.

A szétnyílt hasfal jelenség mindenkinél előfordulhat, akkor is, ha természetesen szült vagy ha császármetszésre került sor. A nők majdnem harmadát érinti ez a kórkép és közülük igen nagy számban terhesség után is jelen van

Legtöbbüknél már Rectus Diastasisról beszélünk, ami az egyenes hasizom rostjainak szétválását jelenti, ha a a rostok szétválása meghaladja a 2 ujjnyi távolságot. Ebben az esetben a törzs elülső támaszfala sérül, mely nem csak esztétikai problémát okoz, hanem mozgásszervi kellemetlenségekhez vezethet.

Leggyakrabban szülést követően alakul ki, de előfordulhat férfiaknál is: sportolás kapcsán, súlyemelés, túlsúly miatt.

Az egyenes hasizom a bordáktól egészen a csípőlapátig, szeméremcsontig halad. Esztétikai szempontból ez az az izom, amit mindenki „csinosítani”, kockásítani akar.

Ez egy páros izom, amelynek közepén egy kötőszövet, a linea alba fut, ez kapcsolja össze az izmokat. Amikor valaki gyermeket vár és az idő elteltével növekszik a pocakja, a hasizmok oldalra tolódnak. Ez egy természetes folyamat, de ilyenkor a linea alba megnyúlik, feszül. Ha a rostok szét is válnak, akkor beszélünk rectus diastasisról.

Azt, hogy valakinek szétnyílt- e a hasfala szülés után meg tudja állapítani a szakember. Ha esetleg valamiért ez elmarad akkor az anyuka is észlelhet néhány tünetet. Ilyen például a hasfal elődomborodása, erős derékfájdalom, hiszen a hasfal nem tudja ellátni a legfontosabb funkcióját, a támasztást, tartást.
A rectus diastasis a hasfal megerősítésével javítható, akár a panaszok teljes megszűnéséig.

Intézményünkben ultrahanggal teljeskörű méréssel tudjuk mérni a kezelés előtti és kezelés utáni változást, vagyis a hasi izom összehúzódását.

A hasizmok főbb feladatai:
•    vizelet és székletürítés
•    szülés
•    medencefenék rögzítése
•    tüsszentés, köhögés
•    szervek rögzítése
•    hasüreg lezárása
•    hasűri szervez védelme
•    törzs fordítása
•    emeléshez szükséges
•    kilégzésben fontos szerepet játszik
•    hasüregi nyomás fenntartása

Ha ezeket a feladatokat nem tudja a hasizom megfelelően ellátni, akkor át kell vennie másik területnek ezt a terhet. Ilyenkor a medence alap és a gerinc rendkívül kiveszi a részét a feladat átvállalásából. Ez eredményezhet rossz tartást, gyenge gátizmot és egyre előre domborodó hasat. Minden ilyesfajta probléma kellemetlen érzéssel, fájdalommal járhat. Akár nőgyógyászati problémákhoz és vizeletvisszatartási zavarokhoz is vezethet.

A HI-SCULPT  kifejezetten alkalmas a szétnyílt hasizom kezelésére, hiszen a has izomzatát egységesen erősíti. Segítség nélkül ez a felépülés hosszadalmas lenne, de a HI-SCULPT lehetőséget nyújt a hasizmok gyors regenerálásához, megerősödéséhez. Már a négy kezelés után rendkívüli javulást lehet tapasztalni. Csökken a derékfájdalom és a kellemetlen érzés a has területén. Emellett esztétikai szerepe látványos változást képes kialakítani, az előredomborodó has szép lassan visszahúzódik eredeti állapotába.

2024 © NATURMED BALATONFÜRED

BALATONFÜRED