MONOSCULPT Alakformáló és Zsírbontó kezelés


MONOSCULPT AZ ÚJ ALAKFORMÁLÓ ELJÁRÁS, avagy ÚJ DIMENZIÓ az alakformálásban


A NaturMed Egészségügyi Centrumban az egészséget és a boldogságot helyezzük előtérbe.

Azt is tudjuk, mennyire fontos, hogy jól érezze magát a bőrében. A magabiztosság elengedhetetlen a vitalitáshoz és a jó közérzethez, és az egészséges életmód nem mindig elég.

A MonoSculpt lehetővé teszi a test finomhangolását és formázását, hogy kezeljük a makacs zsírrétegeket, amelyek nem reagálnak a diétára és a testmozgásra. A modern rádiófrekvenciás technológia egy 20-25 perces, fájdalom és lábadozási idő nélküli kezeléssel teszi lehetővé saját ideális testünk elérését.


Mit érdemes tudni a MONOSCULPT eljárásról?

Ez egy nagyon erős non-invazív monopoláris RF platform, ami folyamatos azonnali hőmérséklet kontrollal éri el a klinikailag igazolt eredményeket. A Monosculpt az egész zsírréteget kezeli 1,5cm mélyen és éri el a 24%-os zsírszövet csökkenést 1-5 KEZELÉSSEL a LEGGYORSABBAN maximális biztonsággal.

A MonoSculpt segítségével bármilyen makacs zsírt kezelhet a testén, pontosan ott, ahol a legnagyobb szüksége van rá. A MonoSculpt egyedülálló a testkezelési eljárások között is, mivel egyszerre kezeli a nem kívánt zsírt és a laza bőrt.

A TECHNOLÓGIA és a koncepció a MONOSCULPT mögött
A kihívás az volt, hogy szelektíven célozzuk a zsírszövetet, mint minden alakformáló kezelés esetén. A MONOSCULPT lényegi eleme az inverz hőmérséklet gradiens. Azaz, hogy minél vastagabb a zsírszövet és minél mélyebben vagyunk, annál nagyobb az elért hőmérséklet. A bőrfelszín pedig érintetlen marad.
A megfelelő frekvenciával azonban -2Mhz- Monopoláris technológiával és a helyes elektróda konfigurációval sikerült elérni azt, hogy lefelé haladva nőjön a hőmérséklet azaz fordított módon a zsírszövetben legyen a nagyobb hő, mint a felszínen.
Csak a MONOPOLÁRIS RF tud 15mm mélyen folyamatosan növekvő hőt elérni és így jelentős struktúrális bomlást a zsírszövetben.

Más szavakkal, a zsírszövetben magasabb lesz a hőmérséklet, mint a felszínen anélkül, hogy a felszínt hűteni kelljen vagy ez kellemetlen legyen.
A zsírszövetnek alacsonyabb a sűrűsége és hőspecifikussága, azaz ha ugyanazt az energiát sugározzuk be, a zsírszövet magasabb hőmérsékletű lesz, mint a dermis és tartósabban is tartja a hőt.

Hogyan pusztítja el a MonoSculpt a zsírsejteket? 

A MonoSculpt a hőenergia erejét használja fel a zsírsejtek végleges eltávolítására. A kiválasztott kezelési területre egy kezelőfejet rögzítünk amely fokozatosan, ciklusokban melegszik fel. A monopoláris rádiófrekvenciás energia a kezelőfejből a zsírrétegbe áramlik, egyenletesen melegítve a teljes zsírréteget, miközben fenntartja a kellemes bőrhőmérsékletet.

Az energiaszállítás automatikusan úgy van beállítva, hogy elérje és fenntartsa a 45°C feletti terápiás hőmérsékletet a zsírrétegben, miközben a bőr hőmérséklete folyamatosan 3-4°C-kal hűvösebb marad.

A zsírsejtek felmelegítésével a MonoSculpt apoptózist (programozott sejthalált) vált ki. A sejtek visszafordíthatatlanul károsodnak, majd 8-12 hét alatt természetes úton ürülnek ki a testen keresztül.

Mi a helyzet a bőr lazaságával?
A zsírcsökkentés mellett a MonoSculpt a bőrt is feszesíti azáltal, hogy ösztönzi a szervezet természetes regeneráló képességét, hogy fokozza a bőrtámogató fehérjék termelését. A MonoSculpt rendszerben található rádiófrekvenciás technológiát széles körben alkalmazták bőrfeszesítési eszközként.

Milyen területeket lehet kezelni?
•    Felső és alsó has
•    Csípő, oldalak
•    Térd körüli zsírpárnák
•    Felkar
•    Belső és külső combok
•    Fenék
•    Az áll alatt (szubmentális zsír)
•    Az állkapocs alatt (submandibularis zsír)

Hat darab MonoSculpt kezelőfejet lehet egyszerre felvinni egy kezelt területre, például a hasra és az oldalakra, 20-25 perces kezelés alatt. Egyes területeken kevesebb kezelőfejre van szükség.

A monosculpt kezelés menete

Kezelés előtt konzultáció


•    Felmérjük teste szimmetriáját és az Önt zavaró területeket
•    Javaslatokat teszünk, hogy segítsünk a kívánt megjelenés kialakításában
•    Megmérjük: testsúlyát, kerületét
•    Fényképeket készítünk, hogy segítsünk összehasonlítani, hogyan néz ki a
      MonoSculpt kezelés előtt és után.

Felkészülés a kezelésre


•    A kezelés előtt gondoskodjon róla, hogy jól hidratált legyen
•    Távolítsa el az ékszereket, beleértve a testpiercingeket is a kezelési
      terület(ek) közelében
•    Tisztítsa meg a kezelt terület(eke)t, távolítson el minden sminket és/vagy
      testápolót.
•    Szükség szerint borotválja meg a kezelt terület(eke)t
•    A kezelés megkezdése előtt a kezelési terület(ek) megjelölésre kerülnek a
      bőrén.

A Monosculpt igazi vendégélményt biztosít, hiszen gyors, kellemes a kezelés (20-25 perc) és hatalmas területet tud kezelni. Nincsenek mellékhatások, így egy igazi gyors ebédidős zsírbontó eljárásól beszélünk.

A földelő elektródát felhelyezzük a hátra, majd a 6 db monopoláris RF kezelőlapot elosztjuk azokon a területeken, ahol a zsírszövet csökkenést szeretnénk elérni.

Ezután beállítjuk a kívánt célhőmérsékletet és kezelési időt és a gép automatán folyamatos hőmérséklet emeléssel és monitorozással mutatja az elért hőmérsékletet, szabályozza a hőt.

A kezelés közben a páciens csak enyhe vagy erősebb meleget érez mely egyáltalán nem kellemetlen. 20-25 perc a javasolt kezelési idő egy területen, ezután a kezelőlapok áthelyezhetőek egy másik területre.

Milyen egyéb területeket kezelhet a MonoSculpt?

A gépen egyrészt megtalálható 6db  40 cm²-es 2Mhz-es monopoláris RF lap, melyet csak fel kell helyeznünk a páciensre és hatalmas területet fednek le egyszerre.(Egyszerre 300cm²-t)

Másrészről a MonoSculpt rendelkezik olyan mozgatható monopoláris RF fejekkel, melyek kisebb területekre, tokára vagy arcra alkalmazhatóak.

16 cm²-es kezelőfej alkalmas a toka kezelésére. Ezzel a kezelőfejjel  2-5 áthelyezéssel lefedhető a kezelni kívánt terület. Kezelési idő 5-5 perc területenként.
Mivel ez a terület érzékenyebb, mint a többi testrész, nem teszi lehetővé ugyanannyi rádiófrekvenciás (RF) energia felhasználását, ezért általában 3-5 kezelésre van szükség, amelyeket 2-3 hetes időközönként kell elosztani.

Ezek a kezelőfejek csökkentik a tokát , miközben feszesítik azt!

A MonoSculpt szabadalmaztatott testszobrászati technológiájával hatékonyan távolítja el a tokát, invazív műtétek és fájdalmas injekciók nélkül. A Monosculpt rádióhullámokat használ, amelyek fájdalommentesen haladnak át a bőrön, és felmelegítik az alatta lévő zsírszövetet. Ez végleg elpusztítja a zsírsejteket, megakadályozva, hogy felhalmozódjanak és több zsírt gyűjtsenek össze.

A zsírsejtek a következő hetekben a nyirokrendszeren keresztül távoznak a szervezetből. A bőr feszesebb lesz a hő hatására, így az arcnak formás, karcsúbb megjelenést kölcsönöz.

Milyen eredményekre számíthatnak a páciensek, ha az áll alatti zsírt MonoSculpt-tal kezelik?

A zsírsejtek számának akár 25%-os csökkenése és  feszesebb bőr.

Főbb előnyei a MonoSculpt kezelésnek

•    Gyors – A kezelési idő általában 20-25 perc egy testterületre 
      vonatkoztatva.
•    Hatékony – Gyakran csak egy kezelés szükséges testfelületenként ahhoz,
      hogy elérje az igazán kívánt testet, és az utolsó kezelés után 8-12 héttel
      látható a végleges eredmény
•    Kényelmes – minimális kényelmetlenséggel jár, ezt az eljárást a forró
      köves masszázshoz hasonlítják.
•    Sokoldalú – olyan páciensek számára, akik a kezelés helye, bőrtípusa,
      zsírvastagsága és a bőr lazasága miatt esetleg nem alkalmasak más
      testkezelő eljárásokra.
•    Nincs felépülési idő – így a páciensek azonnal folytathatják a normál
      tevékenységet.
•    Személyre szabott – A NaturMed Egészségügyi Centrum minden kezelést
      testre szab, hogy elérje az igazán kívánt alakot!
•    Biztonságos – 100%-ban biztonságos. Nincsenek mellékhatások vagy
      fájdalom

A MonoSculpt kezelés eredményei

Az eredmények már egy kezelés után láthatóak, a maximális eredmény 8-12 hét után látható. További kezelésekre lehet szükség a kívánt személyre szabott eredmények eléréséhez.

•    Akár 24%-os tartós zsírcsökkentés egyetlen 20-25 perces kezelés alatt,
      a maximális eredmény 8-12 héttel a kezelés után látható
•    A zsírszövet csökkenése
•    Kerületi méretcsökkentés
•    Cellulit csökkenés
•    Bőrfeszesítő hatás
•    Nem sebészeti, nem invazív testkontúr kezelés rádiófrekvenciás
      technológiával
•    A makacs zsírt pontosan ott célozza meg, ahol szeretné
•    Bárhol alkalmazható a testen
•    Nincs kellemetlen érzés
•    Nincs felépülési idő

Gyakori kérdések


Milyen érzés az eljárás?

Amikor a MonoSculpt kezelőfejet a kezelési területre helyezzük és bekapcsoljuk, gyengéd melegítő érzést fog érezni. A hőérzet a hőmérséklet emelkedésével felerősödik, de a hőmérsékletet lassan emeljük, így kényelmesen tud alkalmazkodni a terápiás meleghez, és a hőmérséklet szükség szerint gyorsan csökkenthető is. Lényegében az eljárás érzését a forró köves masszázs érzéséhez hasonlítják.

Tényleg nincs lábadozási idő?

Az eljárást követően, a kezelt területen bőrpírt, melegséget, duzzanatot és érzékenységet tapasztalhat. Ezek a mellékhatások szinte mindig maguktól szűnnek meg legfeljebb néhány óra elteltével. Azonnal visszatérhet a normál tevékenységekhez és testmozgáshoz.

Hány MonoSculpt kezelésre van szükség?

Testkezelés esetében 1-5 db Monosculpt kezelésre van szükség a megfelelő zsírcsökkentéshez és bőrfeszesítéshez az adott területen. A kezeléseket 3 hetente lehet ismételni.
Tokakezelés esetében 3-5 Monosculpt kezelésre van szükség 2-3 hetente.

Mennyi ideig tart a kezelés?

Attól függően, hogy hány területet szeretne kezelni, akár 2 kezelést is végezhet egy napon. Minden kezelés 20-25 perces.

Mikor fogom látni a kezelés eredményeit?

Az eredmények fokozatosan jelennek meg, mert a MonoSculpt a szervezet természetes folyamataira támaszkodik a kezelt zsírsejtek eltávolítására. A maximális eredmény 8-12 hét után látható.

Biztonságos a MonoSculpt minden bőrtípusra?

Igen, a MonoSculpt kezelések minden bőrtípuson és tetováláson is elvégezhetők.

Tartós-e a MonoSculpt zsírcsökkentő hatása?

Igen. A kezelt zsírsejtek nem jönnek vissza. A MonoSculpt kezelések végleg elpusztítják a zsírsejteket, így a testkezelés eredménye korlátlan ideig megmarad, amíg a testsúlya stabil marad. Tedd a testmozgást és az egészséges táplálkozást a rendszeres rutinod részévé, hogy hosszú ideig megőrizd eredményeid.

A MonoSculpt helyettesíti az edzést és az egészséges táplálkozást?

Nem. A MonoSculpt készüléket olyan lokalizált zsír kezelésére tervezték, amely ellenáll a diétának és a testmozgásnak. Kiegészíti az egészséges életmódot, de természetesen nem helyettesíti.


Kinek kell kerülnie ezt a kezelést?

A kezelések nem javasoltak az alábbi esetekben:

•    Terhesség
•    szívritmus-szabályozók vagy belső defibrillátorok, a kezelési terület(ek)től
      függetlenül
•    Reproduktív szervek kezelése
•    Beültetett eszközökön keresztüli kezelés, beleértve a fém
      implantátumokat, az elektronikus implantátumokat, az időzített orvosi
      implantátumokat és a felületesen elhelyezett testkontúr implantátumokat
•    Bármilyen seb kezelése

Mennyibe kerül a MonoSculpt kezelés?

TESTKEZELÉS (1-5 kezelés 3 hetente):

1 ALKALOM 1 TERÜLET KEZELÉSE: 20.000.-/alkalom
3 ALKALOM 1 TERÜLET KEZELÉSE: 60.000.- helyett 54.000.-/alkalom
5 ALKALOM 1 TERÜLET KEZELÉSE: 100.000.- helyett 90.000.-/alkalom

1 ALKALOM 2 TERÜLET KEZELÉSE: 36.000.-/alkalom
3 ALKALOM 2 TERÜLET KEZELÉSE: 108.000.- helyett 99.000.-/alkalom
5 ALKALOM 2 TERÜLET KEZELÉSE: 180.000.- helyett 160.000.-/alkalom

TOKAKEZELÉS (3-5 kezelés 2-3 hetente):

Toka méretétől függően területenként (4cm x 2 cm): 4.000.- helyett 3.200.-

2024 © NATURMED BALATONFÜRED

BALATONFÜRED