ÚJ SZOLGÁLTATÁS!!! A NaturMed Egészségügyi Centrum Új szolgáltatása - Egészségturizmus!!
.hu .de .en
NaturMed Egészségügyi Centrum | 8230. Balatonfüred Kossuth u. 28

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

1. Adatkezelő megnevezése

Adatkezelő megnevezése: „NaturMed Centrum” Egészségügyi és Szolgáltató Kft.
Adatkezelő cégjegyzékszáma: 19-09-515332
Adatkezelő székhelye: 8230 Balatonfüred, Kossuth Lajos u. 28.
Adatkezelő képviselője: Dr. Antal Géza, Szalai Mária
 

2.  Adatkezelés szabályai 

Jelen adatkezelési szabályzat időbeli hatálya 2018. január 1-től visszavonásig tart.
A jelen tájékoztató fogalmi rendszere megegyezik az Infotv. 3. §-ban meghatározott értelmező fogalommagyarázatoknak. 
Személyes adat kezelésére csak jog gyakorlása vagy kötelezettség teljesítése érdekében van lehetőség. A Társaság által kezelt személyes adatok magáncélra való felhasználása tilos. Az adatkezelésnek mindenkor meg kell felelnie a célhoz kötöttség alapelvének.
Az adatkezelés jogalapja főszabály szerint az érintett hozzájárulása, valamint bizonyos adatkezelések (például: számlán szereplő személyes adatok) esetén törvény rendelkezése.
Az Adatkezelő az adatfelvételkor tájékoztatja az Érintettet arról, hogy adatai kezelésére az Adatkezelési tájékoztató az irányadó. 
Az Adatkezelési tájékoztató elfogadása (írásban) igazolja az Adatkezelési tájékoztató megismerését és adatkezelési hozzájárulásnak minősül.
A Társaság személyes adatot csak meghatározott célból, jog gyakorlása és kötelezettség teljesítése érdekében, az érintett előzetes hozzájárulása vagy törvény, illetve törvényi felhatalmazás alapján kezel, a cél eléréséhez szükséges minimális mértékben és ideig. Az adatkezelésnek minden szakaszában meg kell felelnie a célnak – és amennyiben az adatkezelés célja megszűnt, vagy az adatok kezelése egyébként jogellenes, az adatok törlésre kerülnek.
A Társaság az adat felvétele előtt minden esetben közli az érintettel az adatkezelés célját, valamint az adatkezelés jogalapját.
Ha a szabályzat hatálya alatt álló személy tudomást szerez arról, hogy a Társaság által kezelt személyes adat hibás, hiányos vagy időszerűtlen, köteles azt helyesbíteni vagy helyesbítését az adat rögzítéséért felelős munkatársnál kezdeményezni.
A Társaság munkatársai munkájuk során gondoskodnak arról, hogy jogosulatlan személyek ne tekinthessenek be személyes adatokba, továbbá arról, hogy a személyes adat tárolása, elhelyezése úgy kerüljön kialakításra, hogy az jogosulatlan személy részére ne legyen hozzáférhető, megismerhető, megváltoztatható, megsemmisíthető.
A Társaság adatvédelmi rendszerének felügyeletét az ügyvezető látja el.
 

3. Az érintettek jogainak érvényesítése

Az érintett tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve – a jogszabályban elrendelt adatkezelések kivételével – törlését a info@naturmedfured.hu e-mail címen.
 

3.1. Tájékoztatáshoz való jog

Az érintett kérelmére a Társaság tájékoztatást ad az érintett általa kezelt, illetve az általa vagy rendelkezése szerint megbízott adatfeldolgozó által feldolgozott adatairól, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, az adatvédelmi incidens körülményeiről, hatásairól és az elhárítására megtett intézkedésekről, továbbá az adattovábbítás jogalapjáról és címzettjéről.
A Társaság az érintett személyes adatának kezelésével összefüggő kérelmére annak benyújtásától számított legkésőbb 25 napon belül írásban, közérthető formában választ ad.
A tájékoztatás kiterjed az Infotv. 15. § (1) bekezdésében meghatározott információkra, amennyiben az érintett tájékoztatása törvény alapján nem tagadható meg.
A valóságnak nem megfelelő adatot az adatkezelő – amennyiben a szükséges adatok és az azokat bizonyító közokiratok rendelkezésre állnak – helyesbíti, az Infotv. 17. § (2) bekezdésében meghatározott okok fennállása esetén intézkedik a kezelt személyes adat törlése iránt.
 

3.2. Tiltakozás joga

Az érintett tiltakozhat személyes adatának kezelése ellen,
a) ha a személyes adatok kezelése vagy továbbítása kizárólag az adatkezelőre vonatkozó jogi kötelezettség teljesítéséhez vagy az adatkezelő, adatátvevő vagy harmadik személy jogos érdekének érvényesítéséhez szükséges, kivéve kötelező adatkezelés esetén;
b) ha a személyes adat felhasználása vagy továbbítása közvetlen üzletszerzés, közvélemény-kutatás vagy tudományos kutatás céljára történik; valamint
c) törvényben meghatározott egyéb esetben.
 
A Társaság a tiltakozást a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 25 napon belül megvizsgálja, annak megalapozottsága kérdésében döntést hoz, és döntéséről a kérelmezőt írásban tájékoztatja.
Amennyiben a tiltakozás megalapozott, a Társaság az adatkezelést megszünteti, és az adatokat zárolja, valamint a tiltakozásról, továbbá az annak alapján tett intézkedésekről értesíti mindazokat, akik részére a tiltakozással érintett személyes adatot korábban továbbította, és akik kötelesek intézkedni a tiltakozási jog érvényesítése érdekében.
Ha az érintett a tiltakozás tárgyában hozott döntéssel nem ért egyet, vagy a határidőt a Társaság elmulasztja, az érintett a döntés közlésétől, illetve a határidő utolsó napjától számított 30 napon belül belül az Infotv. 22. §-ában meghatározottak szerint bírósághoz fordulhat.
Amennyiben a tiltakozás indokolt, az adatkezelő az Infotv. 21. § (3) bekezdésében meghatározottak szerint jár el.
 

3.3. Zárolás

A Társaság zárolja a személyes adatot, ha az érintett ezt kéri, vagy ha a rendelkezésére álló információk alapján feltételezhető, hogy a törlés sértené az érintett jogos érdekeit. A zárolt személyes adat kizárólag addig kezelhető, ameddig fennáll az az adatkezelési cél, amely a személyes adat törlését kizárta. 
 

3.4. Törlés

A Társaság a személyes adatot törli, ha kezelése jogellenes, az érintett kéri, a kezelt adat hiányos vagy téves - és ez az állapot jogszerűen nem orvosolható - feltéve, hogy a törlést törvény nem zárja ki, az adatkezelés célja megszűnt, vagy az adatok tárolásának törvényben meghatározott határideje lejárt, azt a bíróság vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elrendelte.
A személyes adatok törlésére, zárolására, helyesbítésére 25 nap áll a Társaság rendelkezésére. A Társaság a megtett intézkedéseiről az érintettet, továbbá mindazokat értesíti, akiknek korábban az adatot adatkezelés céljára továbbította. 
 
 
 
A Társaság az érintett adatainak jogellenes kezelésével vagy az adatbiztonság követelményeinek megszegésével másnak okozott kárt, illetve az általa vagy az általa igénybe vett adatfeldolgozó által okozott személyiségi jogsértés esetén járó sérelemdíjat is megtéríti. Az adatkezelő mentesül az okozott kárért való felelősség és a sérelemdíj megfizetésének kötelezettsége alól, ha bizonyítja, hogy a kárt vagy az érintett személyiségi jogának sérelmét az adatkezelés körén kívül eső elháríthatatlan ok idézte elő. Ugyanígy nem téríti meg a kárt, amennyiben az a károsult szándékos vagy súlyosan gondatlan magatartásából származott.
 

4. A Kezelt személyes adatok köre

A felhasználói önkéntes adatszolgáltatás során az alábbi adatokat adhatja meg (önkéntes alapon, a szolgáltatás használatához azonban elengedhetetlen):
Név - Születési hely, idő – Születési név – Anyja neve – Lakcím – Telefonszám - 
E-mail – TAJ 
 

5. Az adatkezelés időtartama:

A megadott adatokat az érintett hozzájárulásának visszavonásáig kezeli és az adatokat az 1997. évi XLVII. törvényben előírt ideig őrzi az Adatkezelő.
 

6. Adattovábbítás külföldre:

Nem történik adattovábbítás.
 
Az érintett a Társaság adatkezelési eljárásával kapcsolatos panasszal a NAIH-hoz fordulhat:
név: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
székhely: 1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.
honlap: www.naih.hu
 
Az érintett – választása szerint – bírósági úton is érvényesítheti igényét. A per elbírálása a törvényszék hatáskörébe tartozik. A per - az érintett választása szerint - az érintett lakóhelye vagy tartózkodási helye szerinti törvényszék előtt is megindítható.

 



 

Legtöbben ezt keresték: Egészségügy, Egészségügyi és Táplálkozási Tanácsok, Egészségügyi Szűrővizsgálatok, Egészségügyi tanácsadás Balatonfüreden, Veszprém-megyei Egészségügyi Centrum, Egészségügyi Center, állapotfelmérő vizsgálatok, állapotfelmérés balatonfüreden, Veszprém megyei egészségügyi állapotfelmérés, egészségügyi gyógyító megelőző szervezőmunka, egészségügyi szűrővizsgálatok, egészségvédő tanácsok, egészségvédelem, egészségügyi intézmény balatonfüreden, szakorvosi viszgálatok, táplálkozási tanácsadás, életmód tanácsadás, koleszterinszint mérés balatonfüreden, tanácsadás a betegségek gyógyítása területén, Egészségügyi szolgáltatások, szűrővizsgálatok a korai felismerésért, szűrővizsgálatok nem kórházi környezetben, műszeres szűrővizsgalat, műszeres szűrővizsgalat veszprém-megyében,

Biorezonancia: biorezonancia kezelés, lelki harmónia helyreállítása, Quantum Biofeedback módszer, emberi test feltérképezése, stresszoldás.

4D ultrahang diagnosztika4D ultrahang diagnosztikai vizsgálat, Ultrahang Diagnosztika, ultrahang vizsgálat, 4d ultrahang, SonoAce ultrahang készülék, Medison ultrahang készülék, sonarmed, SonarMed Kft., 4 dimenziós ultrahang vizsgálat, 4D ultrahang vizsgálat, babamozi, 4d felvételek a magzatról, 4d felvételek készítése a magzatról,

 

 
A NaturMed Egészségügyi Centrumban nem a tünetek kezelése a végcél, hanem megszüntetni a betegségek kiváltó okait!
Impresszum | design by: | | * NaturMed * 2000 - 2018 | 364 | 295 | Info
NaturMed Egészségügyi Centrum | 8230. Balatonfüred Kossuth u. 28

Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

A NaturMed Egészségügyi Centrumban nem a tünetek kezelése a végcél, hanem megszüntetni a betegségek kiváltó okait!

Tulajdonos: dr. Antal Géza

Címsorszöveg: NaturMed Balatonfüred ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ - A NaturMed Egészségügyi Centrumban nem a tünetek kezelése a végcél, hanem megszüntetni a betegségek kiváltó okait!

Szlogen: NaturMed Egészségügyi Centrum Balatonfüred

Linkfelhő: Egészségügy, Egészségügyi és Táplálkozási Tanácsok, Egészségügyi Szűrővizsgálatok, Egészségügyi tanácsadás Balatonfüreden, Veszprém-megyei Egészségügyi Centrum, Egészségügyi Center, állapotfelmérő vizsgálatok, állapotfelmérés balatonfüreden

Készült: 2009. november 20.

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső


Bezárás Bezár

Kauker Attila

Telefon: 06 87 581 - 235 (8.00-16.00)
Mobiltelefon: 06 30 331-85-02 (8.00-18.00)
Fax: 06 87 343 - 457 (0.00-24.00)
E-mail:

Bezárás Bezár

Weboldalamon az alábbi szavakra kereshet:

Címsorszöveg: NaturMed Balatonfüred ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ - A NaturMed Egészségügyi Centrumban nem a tünetek kezelése a végcél, hanem megszüntetni a betegségek kiváltó okait!

Szlogen: NaturMed Egészségügyi Centrum Balatonfüred

Linkfelhő: Egészségügy, Egészségügyi és Táplálkozási Tanácsok, Egészségügyi Szűrővizsgálatok, Egészségügyi tanácsadás Balatonfüreden, Veszprém-megyei Egészségügyi Centrum, Egészségügyi Center, állapotfelmérő vizsgálatok, állapotfelmérés balatonfüreden