Életvezetési, vezetői és üzleti tanácsadás


Fehérvári Krisztina

életvezetési, vezetői, üzleti coach, tanácsadó, tréner

Rendelési idő: Szombat 9:00-16:30h

Coaching tanácsadás (90perc): 18.000 Ft.

Életvezetési, vezetői és üzleti tanácsadás és érzelmek feldolgozásának segítése

Az életvezetési tanácsadás az egészséges, intelligens, igényes embereknek segít személyes fejlesztéssel az egyéni, illetőleg párkapcsolati – életvezetési nehézségek, elakadások, konfliktusok megoldásában, a személyes célok elérésében, a rendelkezésre álló erőforrások, lehetőségek feltárásában és jobb kihasználásában.

Használható egyéni, párkapcsolati vagy családi szinten – pl. szülő – kamasz közt – az említett problémák megoldására, de munkahelyen történő elakadások, karrierváltással kapcsolatos döntéshelyzetek esetén is tudok segíteni.

A pozitív érzelmekre és a belső erősségekre helyezzük a fókuszt, törekszünk a többnézőpontúság megvalósulására. Egy megfelelő coaching-folyamat összpontosítható stresszkezelésre is. A negatív érzelmek feldolgozásával sokat tehet a betegségek megelőzéséért.

A vezetői vagy üzleti coaching az egyén fejlesztésén keresztül a szervezeti vagy üzleti célok elérésére fókuszál. Szervezetműködési kérdések, szervezetfejlesztés, stresszkezelés, konfliktuskezelés, tárgyalási eredményesség növelése, mediációs technikák, sikeres vezetői modellek, döntési modellek, motiváció, hatalom és delegálás, időgazdálkodás, célkitűzés és célkövetés, team- és csoportcoaching, projektmenedzsment támogatása coaching eszközökkel, érzelmi és szociális intelligencia, munka/magánélet egyensúly problémák megoldása is előtérbe kerülhet az önismeret és önfejlesztés, mint fő célkitűzés mellett.

Egy alkalom 90 perc, ez sok esetben megoldást hoz. Összetettebb elakadás esetén is egy hónapon belül a coaching folyamata eredményes.

Szeretettel várom, hogy együtt jussunk a megoldáshoz!

2024 © NATURMED BALATONFÜRED

BALATONFÜRED