ÚJ SZOLGÁLTATÁS!!! A NaturMed Egészségügyi Centrum Új szolgáltatása - Egészségturizmus!!
.hu .de .en
NaturMed Egészségügyi Centrum | 8230. Balatonfüred Kossuth u. 28

BTL X-Wave Narancsbőr kezelés

BTL X-WAVE
NARANCSBŐR KEZELÉS

Nincs szükség speciális étrend betartására
Nincs felépülési idő
Hosszan tartó, látványos eredmény

A BTL X-Wave egy olyan orvosi minősítésű eszköz, amelyet a bőr textúrájának javítására használnak akusztikus lökéshullám segítségével. Nem invazív eljárás, amely hatásosan és gyorsan kezeli a bőr különböző problémáit. Elsősorban a cellulit kezelésére alkalmazzák, de hatásos megoldás feszesítésre, sebhelyek és striák gyógyításában is.

A BTL X-WAVE erőteljes, célzott rezgésekkel segít megszüntetni a bőrfelület egyenetlenségeit okozó fő tényezőket, ami a bőr megjelenésének jelentős javulásához vezet. A mechanikus rezgés fokozza a mikrocirkulációt és az oxigénellátást az érintett területeken, ami a vérkeringés fokozódásához és a felesleges salakanyag eltávolításához vezet.

Az akusztikus hullámok energiájának felhasználásával a BTL X-Wave a legjobb eredményeket hozza a cellulit kezelésében.

Az Akusztikus Hullámok terápiáját több mint 30 éve tudományosan bebizonyították különféle gyógykezelésekben.

HOGYAN MŰKÖDIK?
Az akusztikus hullámok energiáját kifejezetten a bőr károsodásának elkerülésére fejlesztették ki. Rezgés kiváltása a testben. Az impulzusok rögzítik és meghúzzák a kötőszövetet. Növelik a vérellátást, kiküszöbölik a hulladékot és átalakítják a kollagént.

MILYEN A KEZELÉS?
Maga a kezelés kényelmes, rezgést érezni a kezelt területen. Időnként enyhe kellemetlenség jelentkezik, amikor feldaraboljuk a makacs zsírterületeket. A betegeknek jellemzően javítja a bőr rugalmasságát, valamint a dermális feszesítést végez, és a tompa bőr megjelenését csökkenti.

VANNAK MELLÉKHATÁSOK?

A területet meleg lesz, mivel a vérkeringés fokozódik, ez teljesen normális és biztonságos esetlegesen kipirosodhat a bőr, ami pár óra múlva teljesen megnyugszik.

ELŐNYÖK:
•    Nem invazív, gyors megoldás.
•    Segít a hegek és striák kezelésében.
•    Javítja a bőr anyagcseréjét – salakanyag eltávolítás.
•    Új kollagéntermelés.
•    Már 1 kezelés után látható javulás, feszesebb, simább bőr.
•    Gyors kezelési idő /kb. 15 perc/.
•    6 kezelés 3 hét alatt.
•    Fájdalmatlan terápia kockázat és mellékhatások nélkül.
•    Kényelmes kezelés.
•    Nincs speciális diéta vagy felépülési idő.
•    Tartós látható eredmények.
•    Klinikailag tesztelt.
•    Bátran kombinálható más kezelésekkel /invazív és nem invazív/.
•    Zsírcsökkentő kezelések előtti alkalmazása növeli a zsírcsökkentő kezelés
      hatékonyságát.
•    Zsírleszívás után segít a kezelt terület egyenletlenségét kisimítani, feszesíteni.

HÁTRÁNYOK:
•    Kezelés során a mechanikai energia okozhat apróbb felszíni zúzódásokat
      azoknál, akik érzékenyebbek.
•    Nem alkalmazható visszeres területeken.Kinek ajánlott a beavatkozás?

A BTL X-Wave minden korosztály és bőrtípus számára biztonságos kezelésnek minősül, akik javítani szeretnék bőrük rugalmasságán, textúráján és feszességén. A BTL X-Wave kiemelkedő lehetőség azok számára, akik nem invazív módon esztétikailag javítani szeretnének bőrük megjelenésén , műtét, műtéti költségek és felépülési idő nélkül. Minden korosztály, akinek cellulit problémája van, valamint heg és stria kezelésében keres hatékony megoldást.

Mennyire biztonságos a beavatkozás?
A BTL X-Waveegy nem invazív és fájdalommentes eljárás. Felépülési idő nincs, ezért a kezelés után azonnal visszatérhet mindennapi teendőihez. A kezelés rövid, biztonságos és jótékony hatással van a szövet egészséges működésének helyreállításában. Esetleges bőrpír előfordulhat a vérkeringés fokozása végett, ami teljesen természetes és pár óra múlva teljesen megnyugszik.

Hogyan készülj fel a beavatkozásra?
Semmilyen előkészület nem szükséges, csak sok folyadék fogyasztása ajánlott a kezelést megelőző 2 napban, a kezelés napján és a kezelés után 2 nappal.

Mi történik a beavatkozás során?
A mechanikus energia, amely a testbe kerül, rezgést vált ki a kötőszövetben. A szövet mechanikusan ellazul majd megnyúlik, amely következtében a mechanikus rezgés által felszabadult energia egy fiziológiai folyamatot indít el. Növelik a vérellátást, kihajtják a salakanyagokat ás átalakítják a kollagén szerkezetét.
Maga a kezelés kényelmes, intenzív rezgést lehet érezni a kezelt területen. Időnként enyhe kellemetlenség jelentkezik, amikor makacs zsírterületeket kezelnek. Az eljárás javítja a bőr rugalmasságát, valamint dermális feszesítés megy végbe.
A kezelés nem fájdalmas, inkább intenzív mechanikai vibráció érzése jellemző a kezelt területen. Csontok közelében kicsit érzékenyebbek lehetsz, de a kezelő ennek függvényében változtat a kezelési beállításokon.

Milyen hosszú egy kezelés?
A konzultáció során egyedi, személyre szabott kezelési tervet állítanak össze az ön részére. A legtöbb páciens 4-6 kezelést vesz igénybe pár hét leforgása alatt. A kezelés általában 7-10 perc, ami a kezelt terület méretétől és a bőr állapotától függ.

Milyen érzés?
Az eljárás egy adott területre irányuló célzott rezgés energia kibocsátásán alapul. A kezelés során intenzív mechanikai stimulációt lehet érezni.
Jár-e a kezelés felépülési idővel? Szükséges bármilyen teendő a kezelés előtt vagy után?
Az X-WAVE eljárások során nincs felépülési idő. A kezelés könnyedén elvégezhető akár ebédszünetben, így ezután azonnal visszatérhet napi teendőihez.

Milyen gyorsan látok eredményt?
Ez kimondottan a kezelt területtől függ, annak állapotán és más faktoroktól. Már egy kezelést követően tapasztalható látványos javulás.
Kezelhető területek:
Comb elöl, comb hátul, fenék, csípő, has


X-Wave narancsbőr kezelés ára:

1 testrész:    15.000.- /alkalom


Az X-Wave kezelést minden esetben ajánlott nyirokrendszert stimuláló kezeléssel vagy HI-SCULPT Elektromágneses alakformáló kezeléssel kombinálni.
 

 

 

Az X-Wave kezelés hatásossága növelhető, ha a PBSerum-mal kombináljuk. 

A PBserum-ról röviden:
A PBSerumok vadonatúj technológiával gyártott, egyedi, tiszta, enzim alapú cosmeceutical koktélok kozmetikusoknak és orvosoknak kifejlesztve.
A már megfelelő arányban összekevert alapanyagok aktív összetevőivel orvosilag bizonyított hatást lehet elérni nagyon rövid idő alatt. A széles termékskálán minden bőrproblémára megtalálható a leghatásosabb. A szérumok mindegyike 100%-ban természetes és bőrbarát összetevőkből áll, tartósítószer-, illatanyag- és adalékmentes.


PBSerum Smooth

Narancsbőrre és cellulitra, a simább bőrfelszínért