ÚJ SZOLGÁLTATÁS!!! A NaturMed Egészségügyi Centrum Új szolgáltatása - Egészségturizmus!!
.hu .de .en
NaturMed Egészségügyi Centrum | 8230. Balatonfüred Kossuth u. 28

HI-SCULPT Elektromágneses Alakformáló Kezelés

INTENZÍV  ZSÍRBONTÁS ÉS  IZOMÉPÍTÉS 

A NATURMED EGÉSZSÉGÜGYI CENTRUMBAN

HI-SCULPT Elektromágneses Alakformáló Kezelés

Mi az a HI-SCULPT?

A HI-SCULPT egy olyan forradalmi, nem műtéti testformáló eljárás, amely elektromágneses energiával, izomösszehúzódások kiváltásával egyszerre végez intenzív zsírégetést és izomépítést. Feszesíti, tonizálja, erősíti a has és a fenék nagy izomcsoportjait, valamint a kisebb testfelületeket – a felkarokat, a combokat és a vádlikat –, ezáltal pedig csökkenti a kezelt testrészek kerületét.

20 000 IZOMÖSSZEHÚZÓDÁS 30 PERC ALATT

Nagy intenzitású, fókuszált elektromágneses energiát használva a HI-SCULPT készülék impulzusokat juttat az izomszövetbe, és szupramaximális összehúzódásokat hoz létre – mindezt hagyományos testmozgással nem lehet megvalósítani. Egy 30 perces kezelés alatt csaknem 20 000 izomösszehúzódás történik, aminek hatására a kezelt területen található izomzat megnő és megerősödik.

ÉPÜL AZ IZOM, BOMLIK A ZSÍR

Annak érdekében, hogy a megdolgoztatott izomzatnak elegendő energiája legyen az összehúzódások elvégzéséhez, a szomszédos zsírsejtek fokozatosan lebomlanak, majd eltűnnek. Az izomfeszítés és a zsírsejtek pusztulásának együttes eredményeként erősebb és
hangsúlyosabb izomzat alakul ki.

Az HI-SCULPT terápia után 16%-kal több izom és 19%-kal kevesebb zsír található a kezelt felületen.

Egy kúra 2 hét és 4 kezelésből áll, vagy 3 hét és 6 kezelésből áll. Az eredmények egy része a kúra végén már látható, de még 1-2 hét mire teljesen kifejlődik a végeredmény, mely még utána lassabban de hónapokig javul.


KEZELHETŐ TERÜLETEK:

                     
HAS, DERÉK    FENÉK         CSÍPŐ          COMB         KARA HI-SCULPT kezelés előnyei
-A HI-SCULPT nem műtéti beavatkozás, ezért nem igényel érzéstelenítést, a kezelést követően pedig nem kell gyógyulási időszakkal számolni.
-A HI-SCULPT elsősorban az izmokat tonizálja, tehát ideális választás lehet azok számára is, akiknek nincs sok zsírfeleslegük, viszont kidolgozottabb és erősebb izomzatra vágynak.
-Mindössze négy alkalom után látható eredményeket lehet elérni. A kezeléssorozat résztvevői az izomtónus látványos növekedését tapasztalták, néhányan pedig az erőnlétük növekedéséről is beszámoltak.

A HI-SCULPT kezelés hátrányai
-A HI-SCULPT kezeléssorozatot két héten belül ajánlott elvégezni, ezért úgy kell szervezni az elfoglaltságokat, hogy ebbe az időintervallumba mind a négy alkalom beleférjen.
-A vastag zsírréteg gátként működhet a mágneses tekercs és az izmok között, ezért nagyobb súlyfelesleggel kevésbé lehet látványos eredményeket elérni. (Ebben az esetben a HI-SCULPT kezelést egyéb zsírbontó kezeléssel kombináljuk a hatásos zsírégetés érdekében)
-Bár csökkenti a zsírt, ez nem egy fogyasztó vagy bőrfeszesítő kezelés. Még pozitív eredmények mellett sem biztos, hogy csökken a testsúly vagy feszesebbé válik a megdolgoztatott izomzat feletti bőrréteg.

A HI-SCULPT kezelésre ideális jelölt valójában bárki lehet, aki szeretne zsírt égetni, vagy erősebb és feszesebb izomzat elérésére törekszik.

Mi történik a HI-SCULPT kezelés során?
Miután felfeküdt a kezelőasztalra, a terápiát végző szakember a HI-SCULPT géphez rögzített lapátszerű applikátort a kezelési területre helyezi, majd bekapcsolja a szerkezetet. Az egész folyamat körülbelül 30 percet vesz igénybe.