ÚJ SZOLGÁLTATÁS!!! A NaturMed Egészségügyi Centrum Új szolgáltatása - Egészségturizmus!!
.hu .de .en
NaturMed Egészségügyi Centrum | 8230. Balatonfüred Kossuth u. 28

Magnetoterápia, Mozgásszervi betegségek

 • Mágnesterápiás ágy
  Mágnesterápiás ágy

hétfő - péntek:  8.00-12.00, 13.00-17.00

 

 

 

 

 Magnetotherápia (Lenyo Lux mágnesterápiás ágy):  
 30 perc:    2.500.-
 60 perc:  4.000.-
   
10 alkalmas bérlet (Lenyo Lux mágnesterápiás ágy):  
 30 perc:   20.000.-
 60 perc:    35.000.-
   
MagneVit Magneto-Elektroakupunktúrás kezelés:
Ízületi fájdalmak, beszűkült mozgás kezelésére
 
1 ízület (váll, térd, stb.)/ 20 perc/alkalom: 2.500.-
2 ízület (váll, térd, stb.)/ 2x20 perc/alkalom: 5.000.-
   

 

Mit jelent a magnetoterápia?

Ez egy speciális, mágneses térrel való kezelés. A kezelés során a szervezetet mágneses impulzusok érik, amelyek hatására azon sejtek fala, amelyeken ez az impulzus áthatol, megváltozik. Olyan csatornák is megnyílhatnak a sejtek membránfalán, melyek korábban nem funkcionáltak megfelelően és hasznos többletanyagokat engedhetnek be így a sejtekbe, amelyek a működést jó irányba befolyásolják. Olyan ősi gyógyászati eljárás, mint pl. az akupunktúra, már az ókori Egyiptomban és Kínában is alkalmazták. Orvosi körökben ma is teljesen elfogadott és gyakran alkalmazott kezelési módszer.

A legtöbb betegség oka, illetve súlyosbító tényezője a szervezet anyagcserezavara. A sejtek megzavart vezérlése a készülék segítségével helyrehozható. Ez a szabályzó hatás csak ott érvényesül, ahol a beteg sejtcsoportok az egyensúlyi állapotból kibillentek, a stabil energiafunkciós sejtekben ez a hatás nem lép fel.
Nincs káros mellékhatás a magnetoterápia alkalmazásakor? Nincs, semmilyen szakirodalom nem tesz erről említést. Az alkalmazott térerősség mértéke messze alatta van a szervezetet károsító szintnek, gyakorlatilag a természetes mágneses tér tartományába esik.

Visszaállítja a problémás sejtek energiaszintjét és harmonizálja a rezgési frekvenciájukat. Ez a természetes biológiai folyamat nem okoz különösebb megterhelést testünknek, hiszen a Földnek is van mágneses tere, szervezetünk számára a mágneses tér megszokott, sőt éppen annak hiánya okozhat zavarokat. Így a sejtek könnyebben veszik fel a friss oxigént és a táplálékot, illetve szabadulnak meg a mérgező- és salakanyagoktól.

Egyedisége a különleges felépítésű és irányítottságú mágnes hatásában és széles körű alkalmazhatóságában rejlik. A termék szabadalommal védett.
Szakirodalmi adatok szerint kedvező hatással van a kiválasztószervi folyamatokra (epekő, vesekő, stb), keringési rendellenességekre, vérnyomásproblémákra, fájdalomcsillapításra (fejfájás, migrén, fogfájás, izületi fájdalmak, derékfájás, stb). Rokkantak rehabilitációjában és az idegpályák megfelelő stimulációjában is eredményes. A bőrbetegségek is gyógyíthatók magnetoterápiával, mivel az oxigéndúsabb vér és a jobb véráramlás hozzájárul a metabolikus folyamatok normalizálódásához, a gyorsabb sebgyógyuláshoz. Modern korunk gyakori betegségei az olyan bőrproblémák, mint például a psoriasis, az ekcéma, a bőrviszketés, amelyekért egyaránt az immunrendszer diszfunkciói a felelősek, és amelyek jól kezelhetők a mágneses mezők alkalmazásával.
A csonttörések gyógyításában a pulzáló elektromágneses mezőket létrehozó készülékeket használják, s már a terápia első hete után kimutatható az eredmény: csökken a fájdalom és az ödéma.

A fenti példák bizonyítják, hogy a mágnesterápia sokkal szélesebb körben alkalmazható, mint ahogy eddig feltételezték.

 

LENYO tm Lux  Biorezonancia ágy
 
A biorezonancia önregenerálódási folyamatot indít be a szervezetben célirányosan, illetve ha már elindult, felgyorsítja a folyamatot.
A LENYO tm Lux Matracba beépített, pulzáló mágneses teret kibocsájtó készülék, amely 96 programot tartalmaz, amelyek a leggyakrabban felmerülő egészségügyi problémák kezeléséhez nyújtanak segítséget.

A LENYO tm Lux készülé­k 96 prog­ramcso­mag­gal a tel­jes szerve­zet vala­mennyi szerv­rendsze­rét és sejttí­pusát képe­s sti­mulál­ni, ezál­tal a megfe­lelő, egészsé­ges sejtműkö­dést helyre­állí­tani, nagymér­ték­ben segí­ti az orvo­si terá­piák hatékonysá­gát.
Ez a készülék mellékhatások nélkül erősíti meg a szervezet élettani funkcióit.
Ezek közül - személyre szabottan, mindig az választható ki, amelyre szükség van.
 
Sokrétű alkalmazhatósága miatt egyre elterjedtebb, mára az Ön számára is kézzel fogható lehet a biostimuláció. Sokan azonban még nem ismerik és meglehetősen kevés helyen van lehetőség igénybe venni.
 

Legyakoribb felhasználási területei:
 • Csontritkulás megelőzése
 • Emésztés segítése
 • Immunerősítés
 • Fejfájás, ízületi, reumatikus fájdalmak, szövetek és szervek regenerációjának segítése (műtétek utáni rehabilitáció elősegítése, gyorsítása)  
 • Keringés, szív és érrendszer stabilizálása
 • Akut és krónikus légzőszervi betegségek kezelésében kiegészítő terápiaként
 • A nyirokkeringés optimalizálására
 • Izmok, izomszövetek kezelésére
 • Csonttörés utáni rehabilitáció
 • Gyulladásos folyamatok csökkentése
 • Emésztési rendellenességek kezelése
 • Menstruációs görcsök oldására
 • A fizikai és mentális stressz csökkentése
 • Idegi alapú izomdegenereciós betegségek (pl. izomsorvadás kezelésének kiegészítésére
 • Idegsejt-regenerációs kezelések kiegészítésére
 • Folyamatos használata fiatalítja a szervezetet, késlelteti az öregedési folyamatokat
 • A nyak és a váll területének kellemetlen feszülésének oldására   stb., stb.
Keressen bennünket bizalommal, ha szeretné, hogy szervezete könnyebben és gyorsan harmóniába kerüljön.
 
További információkért, illetve bejelentkezéshez hívja ügyfélszolgálatunkat!
 
NaturMed Egészségügyi Centrum Balatonfüred
  Információ, bejelentkezés: +36-87-580-730
e-mail: info@naturmedfured.hu
www.naturmedfured.hu

 

Várjuk szíves bejelentkezésüket!
  

Legtöbben ezt keresték: Egészségügy, Egészségügyi és Táplálkozási Tanácsok, Egészségügyi Szűrővizsgálatok, Egészségügyi tanácsadás Balatonfüreden, Veszprém-megyei Egészségügyi Centrum, Egészségügyi Center, állapotfelmérő vizsgálatok, állapotfelmérés balatonfüreden, Veszprém megyei egészségügyi állapotfelmérés, egészségügyi gyógyító megelőző szervezőmunka, egészségügyi szűrővizsgálatok, egészségvédő tanácsok, egészségvédelem, egészségügyi intézmény balatonfüreden, szakorvosi viszgálatok, táplálkozási tanácsadás, életmód tanácsadás, koleszterinszint mérés balatonfüreden, tanácsadás a betegségek gyógyítása területén, Egészségügyi szolgáltatások, szűrővizsgálatok a korai felismerésért, szűrővizsgálatok nem kórházi környezetben, műszeres szűrővizsgalat, műszeres szűrővizsgalat veszprém-megyében,

Biorezonancia: biorezonancia kezelés, lelki harmónia helyreállítása, Quantum Biofeedback módszer, emberi test feltérképezése, stresszoldás.

4D ultrahang diagnosztika4D ultrahang diagnosztikai vizsgálat, Ultrahang Diagnosztika, ultrahang vizsgálat, 4d ultrahang, SonoAce ultrahang készülék, Medison ultrahang készülék, sonarmed, SonarMed Kft., 4 dimenziós ultrahang vizsgálat, 4D ultrahang vizsgálat, babamozi, 4d felvételek a magzatról, 4d felvételek készítése a magzatról,

 

 
A magnetoterápia egy mágneses térrel való kezelés.
Impresszum | design by: | | * NaturMed * 2000 - 2022 | 20095 | 52956 | Info
NaturMed Egészségügyi Centrum | 8230. Balatonfüred Kossuth u. 28

Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

A magnetoterápia egy mágneses térrel való kezelés.

Tulajdonos: dr. Antal Géza

Címsorszöveg: NaturMed Balatonfüred Magnetoterápia, Mozgásszervi betegségek - A magnetoterápia egy mágneses térrel való kezelés.

Szlogen: NaturMed Egészségügyi Centrum Balatonfüred

Linkfelhő: magnetoterápia, mágneses térrel való kezelés, magnetoterápiás kezelés, magnetoterápia balatonfüreden, veszprém-megyei magnetoteráspiás kezelés

Készült: 2009. november 20.

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső


Bezárás Bezár

Kauker Attila

Telefon: 06 87 581 - 235 (8.00-16.00)
Mobiltelefon: 06 30 331-85-02 (8.00-18.00)
Fax: 06 87 343 - 457 (0.00-24.00)
E-mail:

Bezárás Bezár

Weboldalamon az alábbi szavakra kereshet:

Címsorszöveg: NaturMed Balatonfüred Magnetoterápia, Mozgásszervi betegségek - A magnetoterápia egy mágneses térrel való kezelés.

Szlogen: NaturMed Egészségügyi Centrum Balatonfüred

Linkfelhő: magnetoterápia, mágneses térrel való kezelés, magnetoterápiás kezelés, magnetoterápia balatonfüreden, veszprém-megyei magnetoteráspiás kezelés