ÚJ SZOLGÁLTATÁS!!! A NaturMed Egészségügyi Centrum Új szolgáltatása - Egészségturizmus!!
.hu .de .en
NaturMed Egészségügyi Centrum | 8230. Balatonfüred Kossuth u. 28

Vércseppanalízis

  • Dr. König A. Edwin
    Dr. König A. Edwin

PROF. DR. ENDERLEIN FÉLE BIOLOGIAI VÉRCSEPPANALÍZIS

Dr. König A. Edwin
rendel: csütörtök 15.00-18.00

 

 

 

MIT JELENT A SÖTÉT LÁTÓTERES TECHNIKA?
A hagyományos mikroszkópos vizsgálatnál fehér háttér előtt fekete foltokként jelennek meg az alakos elemek. Ennél a módszernél viszont a német és francia származású „Darkfield vagy Dunkelfeld Mikroskopie“ speciális megvilágítási rendszernek köszönhetően a vércseppet oldalról éri a fény, így világos látómezőben jól kirajzolódnak a sejtek és egyéb vérben található képletek, mint a különböző savkristályok, fehérjerostok, salakanyagok, gombák, nehézfémek, kisebb mikroorganizmusok.

A vizsgálónak nem kell egy mikroszkóp fölé görnyedve közvetítenie, amit lát, hanem egy monitoron együtt nézhetjük a vércseppünk munkálkodását.

A pleomorphia módszer alapítok Dr. A. Béchamp és Prof. Dr. G. Enderlein, aki ennek kapcsán létrehozta az Isopátiás terápiát, amit ma Sanum - Kehlbeck néven ismerté vált a német területeken. 

A sötét látóteres mikroszkóppal végzett élő vércseppanalízis egy számítógép monitorján mutatja a kezelőorvosnak és nekünk a vérünk állapotát, az esetleges elváltozásokat. Később ugyanígy a terápia hatását is láthatjuk, nem csak a közérzetünk javulásából vonhatunk le következtetéseket. Az élő biológiai vércseppanalízis segítségével akár kialakulóban lévő betegségeket is felfedezhetünk, így még időben meg tudjuk előzni a problémákat, egyértelmű tendenciákat jelenít meg.

Mit lehet látni egy csepp vérben, sötét látótérben?

A vércsepp elemeinek alakja, minősége ad információt az állapotunkról. A vér ilyen jellegű vizsgálata rávilágíthat olyan nehezen diagnosztizálható panaszok hátterére, mint a fáradtság, az energiahiány, a teljesítőképesség csökkenése vagy akár a fertőzésekre való hajlam. A vérünk sok mindenről árulkodik, ami a szervezetünkben történik. Ezért, ha tudni akarjuk, hogy mi zajlik a szervezetünkben, legegyszerűbb, ha a vérünket így megvizsgáljuk.
A hagyományos vérvizsgáló módszerek sokszor kémiailag módosítják a vért, és annak mennyiségi mutatóit határozzák meg. Ám sokszor jobb a kezeletlen mintát vizsgálni olyan műszerrel, ami nem változtatja meg szerkezetét, kémiai összetételét, és az egyes összetevők minőségét is megmutatja.Mi történik velünk?

Mindössze egy cseppnyi, ujjbegyből vett vérre van szükség a vizsgálathoz. A laboratóriumi eljárások során megfestik a vért, eközben roncsolódnak a vérben lévő sejtek. A vércseppanalízis során az élő vércseppet vizsgálják. Nem azt nézik, hogy az egyes elemekből mennyi van, hanem hogy azok épek-e, életképesek-e, mennyire aktívak, egymáshoz képest hogyan helyezkednek el, milyen az alakjuk és nagyságuk, milyen formabeli eltérések láthatóak?

Mit árul el a vérünk?

A vércsepp vizsgálatából sok minden kiolvasható, többek között egyes vitaminok, nyomelemek, ásványi anyagok hiánya, a vörös és a fehérvérsejtek állapota, aktivitása, vagyis az immunrendszerünk működéséről is árulkodik. A plazmában felhalmozódott anyagokból kiderül, rendben van-e a szervezet sav-bázis egyensúlya, vannak-e felesleges méreganyagok (toxinok) a szervezetben, a thrombusok okoznak-e keringési problémát vagy jelzik-e a rejtett gyulladást. Az enzimhiányos állapot - a túl sok fehérje, zsír felhalmozódás, azaz a jó vagy rossz choleszterinek jelenléte is észrevehető. A májműködés, esetleg terheltsége. Látszanak a mikroorganizmusok, ellenőrizhető az oxidatív stressz, azaz a szabadgyök terheltség mértéke. Észlelhető az emésztőrendszer, a vese vagy a máj csökkent működése — mindez akkor, amikor konkrét problémát esetleg még nem is okoz.
- a sav-bázis háztartás eltolódásának jeleit. – kiemelt fontosságú mivel az    
  egyik fő tézis kimondja, hogy a baktérium, parazita semmit sem tud ártani,
  ha a szervezet sav – bázis egyensúlyban van.
- A emberi test felépítő főbb gombák egyensúlya, vagy egyensúly vesztése:
  Mucor Racemosus – ami felelős a szív, érrendszer és keringésért, Mucor
  Mucedo – a hormonok vezérlője, Aspergillus Niger van Thiegen – a tüdő,
  izom, vázrendszer felépítője, a Candida Albicans és Parapsylosis – ami
  rávilágít a bélrendszer gomba és bakteriális egyensúlyára.
- az anyagcsere állapotát, az emésztés és a felszívódás hatékonyságát
- a szervezet nyomelem, ásványanyag - és/vagy vitaminhiányát
- az szív – érrendszer, érelmeszesedés, a trombózis kialakulásának jeleit;
- egyes szervek (pl. a máj, vese, tüdő, szív, stb.) meggyengülését,    
  terheltségét;
- az oxigénellátás aktuális állapotát a vérszegénység függvényében
- a kórokozó mikroorganizmusok (baktériumok, paraziták, gombák) jelenlétét;
- allergiás folyamatok kiértékelése, bőrgyógyászati ok – okozati feltárások 
- a vérben történő salakanyag felhalmozódást, különböző nehézfémek
  jelenlétét
- a hormonháztartás egyensúlyát vagy felborulását;
- a bélrendszer, baktériumflóra esetleges egyensúlyzavarát;
- az immunrendszer állapotát és a daganatos elváltozásokra utaló jeleket;
- külső és belső epigenetikai – azaz környezet ártalmak - jelenlétét;

Hogyan zajlik a vizsgálat?

A vizsgálat napját megelőző este már ne együnk magas fehérjetartalmú, zsíros és szénhidrát dús ételeket. Három órával a vizsgálat előtt egyáltalán nem szabad enni, mert a tápanyagok megjelenése egy órán belül látszik a vérben, kis mozgó pöttyökként, és megnehezítik a többi elem vizsgálatát. Inni lehet, sőt ajánlott is minél több, lehetőleg klór- és szénsavmentes vizet. Először a vizsgáló orvos leültet minket, felveszi az adatainkat, és mindenről alaposan kikérdez, hogy az állapotunkról egy pontos képet lásson. Ezután egy apró tűvel megszúrja az ujjunkat, és a tárgylemezre cseppentett vérből máris kívülről szemlélhetjük a bennünk zajló folyamatokat. Az értelmezés persze nem a mi feladatunk, ezt a szakember elvégzi helyettünk, és el is mondja nekünk. Ezután a biológiai szakdoktor tájékoztat minket a további teendőkről, esetleges célzott és egyénre szabott biológiai ortho-molekuláris és a természetes gyógymódok, terápiák lehetőségekről.

A vizsgálat ára:  18.000 FtDr. König A. Edwin
a nyugati- és a keleti orvoslást képviseli holisztikus szemlélettel.


2002-ben doktorált (Ph.D.) a Semmelweis Orvostudomány Egyetemen.
Ezt megelőzően és követően, több hazai, Europai és Amerikai Egyetemen és Kutató központban folytatott kutatást,  onkológia – molekuláris patológia szakterületeken jelenleg EMC meridián diagnosztikával is foglalkozik.

Főbb munkássági területe a “nyugati oldalon”:
A Prevenciós (megelőző) Medicina. Molekuláris diagnosztika és tanácsadás, nemzetközi szinten folytatott onkogenetikai kutatások, onkogenetikai szaktanácsadás a legmodernebb diagnosztikai és terápiás eljárásokkal:

1990 óta folyamatos orvos-genetikai munkásság, kutatás prevenció és  géntoxikológiai területen (Genotox adaptív válasz tanulmányozása, Hiroshima-Nagasaki, Chernobyl géntoxikológiai vizsgálatok)

1993-ban az ELTE – TTKn szerez Anthropológus-Humánbiológus oklevelet, paleo anthropo-genetikai kutatásokkal

2002-ben doktorált a Semmelweis Orvostudomány Egyetemen “Summa cum Laude” onkológia / molekuláris patológia szakterületen

2005 – ben docens, a BD-n Genetika, Tanszékvezető

2007 – től a 3D Virtuális GénPatológia fejlesztője

2009-től a Grazi Új Patológia Vezetője, majd késöbb tagja az Austriai Patológiai Társaságnak és a Magyar Orvosi Kamarának (MOK)

Azóta is folytat magán praxist
-egészségügyi tanácsadást a biológiai orvoslás területén
-prevenciós és onkogenetikai szaktanácsadást

A “keleti” póluson a Hagyományos Kínai Orvoslást ötvözi az Energetikai
Bio-Információs Medicinával:


1998-ban Reiki képzés

2005-ben szakvizsgázott a SzOTE-n TCM-Hagyományos Kinai Orvoslásból

2006-ban Természetgyógyászat – ETI vizsga, majd párhuzamosan az Akadémikus Orvoslás-kutató munkásságal folytat tevékenységet a keleti gyógyászatban: a fentieket kiegészítve bioenergetikai orvoslással (CoRe Inergetix Radionika és SE-5-1000 TET-CT Radionika)

2007-ben szakvizsgázott a München-Rosenheim HP Zentrum für Pleomorphie – pleomorph hematológiából (Prof. Dr. Enderlein szerinti sötét látoteres mikroszkopia).

2010-ben szerzett a University of Cambridge – “Diploma of Excelence in Darkfield Microscopy”

2011-ben SANUM Terápia továbbképzés – Graz, Austria.

2012-ben Integrativ Onkológia továbbképzés – Bécs, Wien Austria

Kanadában onkohemetológiai és belgyógyászati területeken folytatott géndiagnosztikai vizsgálatokat a doktori képzése során.

Svédországban a Karolinska Egyetem Genomikában dolgozott a híres Nobel díjas csoportban, majd Ausztriában a Grazi Medizinische Universitate LKH-n, az Új Patológiának vezetett gén és egyénre szabott diagnosztikai fejlesztést amelynek a továbbiakban is külsös tanácsadójaként tevékenykedik.
Olyan területet képvisel különböző Európai szak helyekkel, kutatókkal és klinikákkal együttműködve, ami az egyénre szabott diagnózist és annak terápiás orvoslását teszi lehetővé. 

Legtöbben ezt keresték: Egészségügy, Egészségügyi és Táplálkozási Tanácsok, Egészségügyi Szűrővizsgálatok, Egészségügyi tanácsadás Balatonfüreden, Veszprém-megyei Egészségügyi Centrum, Egészségügyi Center, állapotfelmérő vizsgálatok, állapotfelmérés balatonfüreden, Veszprém megyei egészségügyi állapotfelmérés, egészségügyi gyógyító megelőző szervezőmunka, egészségügyi szűrővizsgálatok, egészségvédő tanácsok, egészségvédelem, egészségügyi intézmény balatonfüreden, szakorvosi viszgálatok, táplálkozási tanácsadás, életmód tanácsadás, koleszterinszint mérés balatonfüreden, tanácsadás a betegségek gyógyítása területén, Egészségügyi szolgáltatások, szűrővizsgálatok a korai felismerésért, szűrővizsgálatok nem kórházi környezetben, műszeres szűrővizsgalat, műszeres szűrővizsgalat veszprém-megyében,

Biorezonancia: biorezonancia kezelés, lelki harmónia helyreállítása, Quantum Biofeedback módszer, emberi test feltérképezése, stresszoldás.

4D ultrahang diagnosztika4D ultrahang diagnosztikai vizsgálat, Ultrahang Diagnosztika, ultrahang vizsgálat, 4d ultrahang, SonoAce ultrahang készülék, Medison ultrahang készülék, sonarmed, SonarMed Kft., 4 dimenziós ultrahang vizsgálat, 4D ultrahang vizsgálat, babamozi, 4d felvételek a magzatról, 4d felvételek készítése a magzatról,

 

 
A NaturMed Egészségügyi Centrumban nem a tünetek kezelése a végcél, hanem megszüntetni a betegségek kiváltó okait!
Impresszum | design by: | | * NaturMed * 2000 - 2020 | 2829 | 7610 | Info
NaturMed Egészségügyi Centrum | 8230. Balatonfüred Kossuth u. 28

Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

A NaturMed Egészségügyi Centrumban nem a tünetek kezelése a végcél, hanem megszüntetni a betegségek kiváltó okait!

Tulajdonos: dr. Antal Géza

Címsorszöveg: NaturMed Balatonfüred Vércseppanalízis - A NaturMed Egészségügyi Centrumban nem a tünetek kezelése a végcél, hanem megszüntetni a betegségek kiváltó okait!

Szlogen: NaturMed Egészségügyi Centrum Balatonfüred

Linkfelhő: Egészségügy, Egészségügyi és Táplálkozási Tanácsok, Egészségügyi Szűrővizsgálatok, Egészségügyi tanácsadás Balatonfüreden, Veszprém-megyei Egészségügyi Centrum, Egészségügyi Center, állapotfelmérő vizsgálatok, állapotfelmérés balatonfüreden

Készült: 2009. november 20.

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső


Bezárás Bezár

Kauker Attila

Telefon: 06 87 581 - 235 (8.00-16.00)
Mobiltelefon: 06 30 331-85-02 (8.00-18.00)
Fax: 06 87 343 - 457 (0.00-24.00)
E-mail:

Bezárás Bezár

Weboldalamon az alábbi szavakra kereshet:

Címsorszöveg: NaturMed Balatonfüred Vércseppanalízis - A NaturMed Egészségügyi Centrumban nem a tünetek kezelése a végcél, hanem megszüntetni a betegségek kiváltó okait!

Szlogen: NaturMed Egészségügyi Centrum Balatonfüred

Linkfelhő: Egészségügy, Egészségügyi és Táplálkozási Tanácsok, Egészségügyi Szűrővizsgálatok, Egészségügyi tanácsadás Balatonfüreden, Veszprém-megyei Egészségügyi Centrum, Egészségügyi Center, állapotfelmérő vizsgálatok, állapotfelmérés balatonfüreden