GUNA MD orvosi kollagén terápia


Dr. Bodnár Katalin

reumatológus szakorvos

Rendelési idő: hétfő 11:00-14:00 csütörtök 11:00-14:00 péntek 11:00-14:00

GUNA terápia díja: 11.000 Ft/ampulla


Mi az a: GUNA MD orvosi kollagén terápia?

A GUNA MD orvosi kollagén terápia egy kifejezetten mozgásszervi fájdalom csillapításra kifejlesztett természetes hatóanyagú és mellékhatásoktól mentes kezelés.

Mi  kollagén?

A kollagén alkotja a szervezet fehérje állományának 25-30%-t, a kötőszövet alkotóeleme.
A kollagén egy zselatinos fehérje, amely megtalálható a porcokban, ízületekben, ínakban és csontokban. A kollagén nagy mennyiségben található az emberi bőrben, szalagokban, ínakban, de szinte minden szövetünkben megtalálható. A mozgás szervrendszer egyik legfontosabb összetevője, amely a regenerációt segíti elő.
A GUNA készítmény kúraszerűen alkalmazva, elősegíti a problémás ízületi, porcos vagy ínas terület újjáépülését, így magát a fájdalom kiváltó okát szünteti meg.

Miért hatékony a kollagén terápia?

Fájdalomcsillapító hatása révén enyhíti, megszünteti a mozgáskorlátozottságot.
–   Bizonyítottan hatásos terápia és csak természetes hatóanyagot tartalmaz. 
–   Semmilyen mellékhatása nem ismert.
–   Élsportolóknál, sportolóknál is alkalmazható.
–   Szinte fájdalommentes terápia.
–   A fájdalom okát szünteti meg.
–   Hatásmechanizmusa révén gyors a fájdalom csökkentés.
–  Az ülőmunkából fakadói rossz testtartásból (számítógép előtt ülve) nagy része valamilyen nyaki- váll, fájdalommal küzd.  

Milyen estekben, kiknek javasolt az orvosi kollagén terápia?

Az orvosi kollagén terápia alkalmazását különféle fájdalommal járó ízületi problémák, kopás, ízületi gyulladás, egyes ínsérülések, izom–, és szalagsérülések, valamint idegi eredetű fájdal-mak bizonyos eseteiben javasoljuk. Bármely ízület, például a nyak, a váll, a könyök, a kéz kisízületei, a deréktájék, az ágyéki szakasz, a csípő, a térd, a boka mozgásszervi panaszai, vagy akár az állkapocs ízület fájdalma esetén alkalmazható.

Speciális összetevőivel erősítheti a mozgásszervi rendszert, az ízületek körüli képleteket és azokat az ízületeket tartó inakat, illetve szalagokat, amelyek egy sérülés során megnyúlhat-nak, részlegesen szakadhatnak. A sérülés és a sérülés miatti gyulladás egy olyan negatív folyamatokat indít be, amely megszakításával és a fiziológiás állapotok helyreállításával az adott mozgásszervi probléma nemcsak tünetileg, hanem alapjaiban kezelhető.

Melyek az ellenjavallatai?

Abszolút ellenjavallat eddig nem ismert, de fokozott elővigyázatosság szükséges: vérhígító szedése, véralvadásgátló kezelés, aktív bőr folyamatok (pl.: orbánc), terhesség, szoptatás és malignus (rosszindulatú) folyamatok esetén.

Melyek a mellékhatásai?

Kezelést követő napon átmeneti állapot rosszabbodás, fejfájás jelentkezhet, ami a kezelések utáni bő folyadék bevitellel megelőzhető.

2024 © NATURMED BALATONFÜRED

BALATONFÜRED